G4Media.ro

Clasamentele Times Higher Education după domenii de studiu: Câteva universități românești au…

Clasamentele Times Higher Education după domenii de studiu: Câteva universități românești au apariții în jumătatea inferioară a primelor patru categorii anunțate / Babeș-Bolyai – cele mai bune rezultate

Universitățile din România au din nou rezultate modeste în primele clasamente de anul acesta ale instituțiilor de învățământ superior din lume, după domenii de studiu, date publicității săptămâna trecută de Times Higher Education, unul dintre marii furnizori internaționali de ranking-uri universitare. În World University Rankings by Subject – ediția 2022, THE a publicat deocamdată doar patru clasamente, în care cele mai bune rezultate le are Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Niciuna dintre universitățile românești nu se situează în jumătatea superioară a vreunui clasament, iar cele mai multe apariții se încadrează în treimea finală a ranking-urilor.

  • Times Higher Education a publicat în urmă cu câteva zile clasamentele pentru următoarele patru domenii de studiu: Științele Vieții, Științele Fizice, Psihologie, respectiv Clinic/Sănătate. Evaluările pentru celelalte domenii analizate de THE pentru noua ediție vor fi publicate în octombrie și la începutul lui noiembrie.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Poate o sa bage si Romanoamericana in top, daca o sa renunte la examene de admitere.