G4Media.ro

CJ Bihor anunță o premieră pentru România: achiziții centralizate de produse pentru…

Sursa foto: Pixabay

CJ Bihor anunță o premieră pentru România: achiziții centralizate de produse pentru toate instituțiile subordonate / A cumpărat produse de birotică și pentru curățenie pentru 20 de instituții, în valoare de 12,7 mil. lei

Administrația județeană din Bihor a anunțat, joi, că a „lansat primele licitații din România derulate prin Unitatea Centralizată de Achiziții Publice (UCA)”, fiind vorba despre produse pentru toate cele 20 de instituții care funcționează în subordinea sa, în scopul de a obține prețuri cât mai mici, relatează Bihoreanul.

Primele licitații vizează achiziția de produse de birotică și pentru curățenie, în valoare estimată de maximum 12,7 milioane lei.

O primă licitație vizează achiziționarea de produse/articole de papetărie și birotică, valoarea estimată a acestora fiind cuprinsă între 4,215 milioane lei și 4,680 milioane lei, iar termenul pentru depunerea ofertelor este până la 9 aprilie 2024.

A doua licitație este împărțită în două loturi, unul pentru „produse de îngrijire și curățare a clădirilor/facilităților, inclusiv articole igienico-sanitare din hârtie, de uz general”, iar celălalt pentru „produse de îngrijire și curățare a clădirilor/facilităților de uz general care conțin substanțe biocide”, valoarea totală estimată fiind cuprinsă între 7,260 și 8,087 milioane lei. Termenul pentru depunerea ofertelor este 10 aprilie 2024.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...