G4Media.ro

Ciucă: PNL va lua o decizie în privinţa ministrului Lucian Bode până…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciucă: PNL va lua o decizie în privinţa ministrului Lucian Bode până la momentul rotativei guvernamentale

PNL va lua o decizie în privinţa ministrului Lucian Bode până la momentul rotativei guvernamentale, a declarat, joi, prim-ministrul Nicolae Ciucă, subliniind că situaţia acestuia urmează să fie clarificată în partid, relatează Agerpres.

Şeful Executivului a fost întrebat de jurnalişti cum comentează afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis despre ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, conform cărora aşteaptă de la PNL şi Bode să ia foarte în serios problemele privind plagiatul tezei de doctorat.

„Este o afirmaţie corectă şi firească, în deplină concordanţă cu ceea ce am spus şi atunci când am mai avut declaraţii, şi nu cu mult timp în urmă, pe acest subiect. La nivelul partidului urmează să avem o clarificare şi, în funcţie de aceasta, să putem să luăm decizii până la rotativă. Este un mesaj pe care domnul preşedinte l-a mai dat. În momentul acesta, aşa cum a spus şi dumnealui, analizăm, astfel încât până la rocadă să putem să luăm decizii”, a afirmat Nicolae Ciucă.

Întrebat despre posibile remanieri guvernamentale înainte de rocada la guvernare, acesta spus: „Am declarat şi declar în continuare: remanierile se fac, nu se ante-anunţă”.

Premierul Nicolae Ciucă a făcut declaraţiile la plecarea de la evenimentul „Aderarea la OCDE – oportunităţi pentru mediul de afaceri din România”, organizat de Guvernul României în colaborare cu Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică pentru a marca un an de la începerea procesului privind accederea ţării noastre la această organizaţie.

Joi, la Bruxelles, preşedintele Klaus Iohannis a declarat că se aşteaptă ca PNL şi ministrul de Interne, Lucian Bode, să ia ‘foarte în serios’ problemele cauzate de teza de doctorat a acestuia, arătând că se aşteaptă ca ‘cel târziu până la rotativa guvernamentală să se ia o decizie clară’.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. Papa galul de Ciucă știe că el urmează…

 2. Ce probă de încuiat este Ciucă!! Nulitate, nulitate.

 3. Ce tara bananiera a ajuns Romania condusa de Iohannis-PSD-PNL-UDMR, daca niste plagiatori cum sunt Ciuca, Bode, Grindeanu etc sunt in guvern, cu nerusinare, de ani de zile, iar un alt impostor, Ciolacu, se pregateste sa devina prim-ministru.
  In orice tara civilizata, toti astia spalau WC-uri sau sapau santuri (cam asta e nivelul lor), in timp ce in Romania sunt in guvern sau chiar in fruntea lui.

 4. Ar fii normal ca toți hoți de la conducerea țări și din șparlament după lovitura de stat din 89 să fie dați afară și dacă ar fi o justiție cinstită atunci iar condamna la închisoare pe viata și confiscarea averilor până la al 10-lea ne-am atunci țara ar reveni la normal

 5. Am prognozat de mai mult timp aceasta miscare. Asa o sa isi ia mana de pe Bode, nu o sa isi asume nicio responsabilitate cei ce l-au numit, iar Bode o sa iasa cu fata „curata”, domne, am iesit ca asa era rotativa. Dupa ce nu mai e ministru, redevine un lim.bric nesemnificativ, din gama Nicolicea, Dancila, Catu, Teodorovici, etc.

 6. Tovarasu’ pensionar special e fix in aceeasi situatie, e si el plagiator. Cum poate sa il discute pe Bode fara sa se puna si pe el in ecuatie?

 7. Pana atunci trebuie sa ramana in siguranta manevrele in curs

 8. „La nivelul partidului urmează să avem o clarificare şi, în funcţie de aceasta, să putem să luăm decizii până la rotativă.”
  Bre, acu’ pricepu’ si mandea: pân-acu’ fuse cod da ceata la nivelul partidului, („E ceata local în toata tara” ar fi zis maiorul meu de când faceam armata la Vânju-Mare) da’ când s-o însenina pa la partid urmeaza sa aiba o clarificare în functie….. Apa nu e precum vinu’ si nici ceata ca seninu’

 9. Dar în privinţa celuilalt plagiator ce a decis PeNaLe? 😃

 10. A decis cod de ceata local în toata tara.

 11. Acest proces decizional va dura patru luni : afi sau a nu fi mai dancilez ca dancileza?!
  Daca nu are alt plagiator la fel de dancilez cu care sa-l inlocuiasca, ce face ?
  Si cu ce sa decida saracu, cu splina ?