G4Media.ro

Ciucă, la doi ani de la preluarea șefiei partidului: Sunt mândru că…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciucă, la doi ani de la preluarea șefiei partidului: Sunt mândru că PNL are curajul de a lăsa diferenţele deoparte şi de a porni în misiunea de a dezvolta România

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi, la doi ani de când a fost ales la conducerea formaţiunii, că este mândru că partidul „are curajul de a lăsa diferenţele deoparte şi de a porni într-o misiune comună”, cu scopul de a dezvolta România, indiferent de cine îi sunt aliaţii, transmite Agerpres.

„Acum doi ani, am fost ales preşedinte al Partidului Naţional Liberal, în slujba României şi a românilor. Votul pe care l-am primit la Congresul de la începutul lui aprilie 2022 mă onorează, în fiecare zi. Motiv pentru care, de atunci, iau decizii bazate pe ceea ce este bine pentru partid, pentru oameni şi pentru ţară. Nu a fost o perioadă uşoară, iar testele electorale din următoarele luni vor defini PNL, dar şi România, pentru anii care vin”, a scris Ciucă, pe Facebook.

El a susţinut că a intrat în politică în 2019 când ţara „suferea de instabilitate politică şi de multiple crize”.

„România de atunci suferea de instabilitate politică şi de multiple crize. Ca general, nu am luat mereu decizii uşoare. Şi niciodată bazate pe orgoliu. Îmi respect în continuare jurământul dat ca militar, iar, pentru mine, obiectivele ţării sunt întotdeauna mai presus de orgoliile personale sau de partid”, a adăugat liderul PNL.

În opinia sa, configuraţia actualei guvernări şi formula în care partidul intră în alegerile europarlamentare sunt „esenţiale” pentru stabilitatea şi securitatea ţării.

„Sunt mândru de faptul că partidul nostru are curajul de a lăsa diferenţele deoparte şi de a porni într-o misiune comună – cu scopul de a dezvolta România, indiferent cine ne sunt aliaţii”, a subliniat Ciucă.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. salvatorul natiunii ! nu leaga doua cuvinte si a ingropat definitiv peneleul !

  2. „România de atunci suferea de instabilitate politică şi de multiple crize.” create de PNL , ca sa se alieze cu PSD, asa cum reiese din stenogramele cu Drula , la cateva luni de la formare guvernului de dreapta

  3. Generale,PNL nu prea mai e,adică pe hârtie există,hârtia suportă orice.Alegători însă ,canci,pe mine m-ai pierdut,mă reântorc la Partida Romilor.

  4. inga, mmmmm, aaaa, da. sa unim pnl cu psd.