G4Media.ro

Ciucă, despre liste comune PSD-PNL la alegeri: Toate ipotezele și toate variantele…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciucă, despre liste comune PSD-PNL la alegeri: Toate ipotezele și toate variantele de lucru pentru un construct politic sunt pe masă / Trebuie să măsurăm și să vedem ce vrea electoratul

Președintele PNL, Nicolae Ciucă a declarat, marți, că „toate ipotezele și toate variantele de lucru pentru un construct politic sunt pe masa oricărui partid”, fiind întrebat dacă se discută despre liste comune PSD-PNL la alegeri.

„În momentul de față discuții cu PSD există pentru că suntem la guvernare împreună. Orice evoluție politică viitoare trebuie să depindă de rezultatele guvernării. Orice opțiune politică rămâne deschisă”, a afirmat Ciucă.

„Nu întotdeauna poate să funcționeze un construct politic după cum își doresc partidele și liderii. (…) Trebuie să măsurăm și să vedem ce vrea electoratul”, a mai susținut liderul PNL.

Întrebat dacă este luată în calcul ipoteza candidaturii pe liste comune cu PSD, Nicolae Ciucă a replicat: „Ca ipoteză de lucru? Toate ipotezele și toate variantele de lucru pentru un construct politic sunt pe masa oricărui partid”.

Libertatea a scris că PSD și PNL poartă discuții confidențiale pentru formarea unui „Bloc democratic”, văzut în contrapondere la ascensiunea AUR.

Miza așa numitului „Bloc democratic”, care a fost discutată numai între Marcel Ciolacu – președinte PSD, Paul Stănescu – secretar general PSD și Sorin Grindeanu – prim-vicepreședinte PSD, respectiv Nicolae Ciucă – președinte PNL și Lucian Bode – secretar general PNL, o reprezintă câștigarea tuturor alegerilor din 2024 – europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Citește tot articolul pe Libertatea

Citește și: Valoarea de întrebuințare a partidului extremist AUR pentru statul român și pentru PSD

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Eu, ca elector, îmi doresc sa dispăreți din viața publica pentru totdeauna.

    După Tariceanu2, probabil acesta este cel mai puțin competent din istoria ultimilor 34 de ani ai României, depășindu-l pe cel al doamnei V Dancila.

    Este un guvern catastrofal pentru România. Mulțumită domnului Iohannis!

  2. Bine ca se aliaza. Era greu pentru electorat sa se decida daca vrea sa fie furat si mintit de PSD sau de PNL. A opta intre PSD si PNL este echivalent cu a opta intre Camorra si Cosa Nostra. PSD si PNL nu sunt partide, sunt doua gasti de cleptocrati lipsiti de scrupule aflate in complicitate, mafia gulerelor albe, care nu actioneaza violent dar sunt mult mai periculosi decat organizatiile mafiote pentru ca au institutionalizat hotia si impostura si produc incomparabil mai mult rau decat interlopii.

  3. Să vă măsurați proostia, escroocilor.

  4. electoratul te-a vrut doctor, bre nea’ nicu ?