G4Media.ro

Ciucă despre candidatura lui Iulian Dumitrescu la CJ Prahova: ”Nu avem propunerea…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ciucă despre candidatura lui Iulian Dumitrescu la CJ Prahova: ”Nu avem propunerea de la filiala Prahova, care să intre în analiza Biroului Politic Național” / ”Mai avem două filiale de validat, Bihor și Prahova”

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi seara la Digi 24 că mai sunt două filiale unde trebuie să se stabilească cine va candida din partea partidului la președinția consiliilor județene. Una dintre necunoscute este Prahova, acolo unde fostul președinte, Iulian Dumitrescu, este anchetat penal.

”Din perspectiva mea, respectând prevederile, legale, statutare. În acest moment nu avem o propunere de la filiala Prahova. Noi nu avem aceeași înțelegere pe propunerea respectivă, dacă a venit. În acest moment mai avem două filiale de validat, Bihor și Prahova. Nu avem propunerea care să intre în analiza Biroului Politic Național”, a spus Ciucă.

Iulian Dumitrescu, fost preşedinte al PNL Prahova şi fost prim-vicepreşedinte al PNL, este anchetat penal, fiind suspectat că, ajutat de cumnatul său, Daniel Lambrea, ar fi pretins, în perioada noiembrie-decembrie 2022, unui om de afaceri achiziţionarea în schimbul sumei de 47.500.000 lei a părţilor sociale deţinute de Daniel Lambrea la o societate comercială, valoare supraevaluată faţă de valoarea reală a acestora, în legătură cu îndeplinirea atribuţiilor de serviciu ca preşedinte de Consiliu Judeţean (CJ) Prahova şi ar fi primit, până în 4 decembrie 2023, cu ajutorul celor 2 complici, suma totală de 16.210.000 lei.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Nu-l mai intrebati pe Ciuca.

    Dupa cum a declarat (i-a scapat porumbelul), el este (doar) informat cu maxim 2 zile inainte de anuntul oficial.

  2. Sa avizezi candidați penali ca Alexa și Chirica la Iasi asta înseamnă sa fii ciucanez căzut din pom și ținut in geam de mam’ mare și tanti Mita pentru a îngropa definitiv PNL-ul!