G4Media.ro

Ciucă, despre candidatura la prezidenţiale: Nu e vorba despre ce îmi doresc…

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Ciucă, despre candidatura la prezidenţiale: Nu e vorba despre ce îmi doresc eu; să vedem rezultatele la locale

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a respins ipoteza potrivit căreia, în prezent, s-ar afla în campanie pentru alegerile prezidenţiale, precizând că decizia va fi luată în PNL după alegerile locale, transmite Agerpres.

„Alegerile prezidenţiale fac deliciul tuturor supoziţiilor şi discuţiilor în acest moment, dar (…) să finalizăm alegerile locale. (…) Sigur, putem să discutăm despre profilul preşedintelui, cum îl vedem fiecare dintre noi. Viitorul preşedinte poate să fie de genul masculin sau de genul feminin, trebuie să fie un om care a performat în carieră, care are cunoştinţele necesare ca să porţi responsabilitatea integrată a instituţiilor statului, trebuie să ai dăruirea şi devotamentul să îţi slujeşti concetăţenii şi să poţi, de fiecare dată, să pui mai presus de orice interesul naţiunii”, a spus, joi, Ciucă, Euronews România.

Întrebat dacă volumul pe care doreşte să îl lanseze este legat de o intenţie de a candida la prezidenţiale, Ciucă a răspuns că lucrează încă la carte împreună cu echipa sa.

„Mi s-a reproşat că sunt un politician atipic şi atunci am considerat că este bine să vin cu o descriere a tot ceea ce a însemnat viaţa mea profesională, viaţa mea personală, ca să nu mai existe niciun fel de enigmă legată de propria-mi persoană. Este un demers pe care mai mulţi oameni l-au făcut şi consider că este un gest de respect faţă de oamenii care mi-au cerut mai multe date şi care vor să mă cunoască”, a răspuns el.

Acesta a amintit că în PNL candidatura la Preşedinţie se decide în interiorul forurilor partidului.

Întrebat dacă îşi doreşte funcţia de preşedinte al României, Ciucă a replicat: „Nu este vorba de ce îmi doresc eu. (…) Chestiunile sunt dependente de mai mulţi factori. Să lăsăm timpul să treacă, să vedem cum se derulează şi care sunt rezultatele în alegerile locale, după care luăm o decizie”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Ciucă iese Președinte,dau în scris cel puțin 3 milioane de români vor pleca dincolo,adică afara.

  2. Adevarat, Ciuca nu a fost prim ministru pt ca si-a dorit el ci pt ca a primit ordin.
    La fel si cu presedintia, daca i se ordona va candida