G4Media.ro

Ciucă: Avem tot ce ne trebuie pentru a demara pe 27 decembrie…

Ciucă: Avem tot ce ne trebuie pentru a demara pe 27 decembrie campania de vaccinare anti-COVID

Premierul interimar Nicolae Ciucă a declarat, luni, că autorităţile au făcut pregătirile necesare pentru a putea demara campania de vaccinare anti-COVID începând cu data de 27 decembrie şi i-a îndemnat pe toţi cetăţenii să aibă încredere în acest demers, relatează Agerpres.

„Avem tot ce ne trebuie astfel încât să putem să demarăm campania de vaccinare începând cu ziua de 27 decembrie. Şi, folosesc acest prilej, pentru a-i îndemna pe toţi cetăţenii ţării să aibă încredere în această campanie, să aibă încredere în instituţiile statului şi în toate demersurile care au fost întreprinse, astfel încât să putem să avem o campanie coerentă şi eficientă”, a afirmat premierul interimar.

El a participat, alături de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, la inaugurarea Punctului mobil de colectare de plasmă convalescentă de la Spitalul de Urgenţă ‘Prof. Dr. Dimitrie Gerota”, realizat în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti şi Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională.

Ciucă i-a felicitat pe cei implicaţi în acest proiect, subliniind că iniţiativa este benefică în ansamblul măsurilor luate în lupta contra virusului SARS-CoV-2.

Pe 26 decembrie, România urmează să primească prima tranşă simbolică de circa 10.000 de doze de vaccin anti-COVID, care vor fi distribuite la cele 10 spitale din ţară de linia I destinate îngrijirii pacienţilor infectaţi cu SARS-CoV-2.

Sursa foto: MApN

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Aoleu!
  Asa spunea si Banicioiu la tragedia Colectiv, fix aceleasi cuvinte: „Avem tot ce ne trebuie”..
  Dle Ciuca, ce exprimare nefericita… sa dea Doamne, Doamne sa AVETI!!!!

  Eu am serioase rezerve ca e asa…crede careva ca Romania e-n stare de o asemenea logistica si mobilizare pentru a avea o campanie de vaccinare de succes?!

 2. Eternul „avem tot ce ne trebuie” dar… nu gasim solutii

 3. Mai putin vaccinul

  • a facut omul plasma convalescenta si orz natural

 4. „Avem tot ce ne trebuie” – când am mai auzit noi asta? Nu cumva după Colectiv?
  N-avem nici un pic de încredere în politrucii PeNaListi. Când o fi Vlad Voiculescu ministrul Sănătății și ne asigură că au ce le trebuie atunci și nici atunci vă credem.

 5. Am căutat pe siteul oficial al Procesul de vaccinare pagina unde pot să mă ȋnregistrezi pentru vaccinare. NU EXISTĂ !!!!!!!
  Ȋn majoritatea ţărilor din UE există deja acest lucru, ȋn Ungaria de exemplu a ȋnceput ȋnregistrarea de peste două săptămâni, ȋn transparenţă totală.
  Unde avem tot ce ne trebuie cu şase zile ȋnainte de ȋnceperea vaccinării ?