G4Media.ro

Ciucă: Avem 24 de jaloane și ținte din PNRR îndeplinite, din care…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciucă: Avem 24 de jaloane și ținte din PNRR îndeplinite, din care 3 au încă de soluționat aspecte tehnice: două la Ministerul Energiei și unul la Ministerul Antreprenoriatului

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, la Alba Iulia, că Guvernul are 24 de jaloane și ținte din PNRR îndeplinite, din care 3 au încă de soluționat aspecte tehnice: două la Ministerul Energiei și unul la Ministerul Antreprenoriatului.

„Până în acest moment, jaloanele și țintele PNRR au fost îndeplinite, altfel România nu putea să beneficieze de aprobarea primei cereri de plată. Avem 24 de jaloane și ținte îndeplinite, din care 3 au încă de soluționat aspecte tehnice: două la Ministerul Energiei și unul la Ministerul Antreprenoriatului. Acesta este adevărul. Facem tot ce ne stă în putință ca a doua cerere de plată să fie înaintată la timp, până la finalul lunii octombrie”, a declarat premierul.

Declarația premierului Nicolae Ciucă vine după ce USR a anunțat că România se află în fața celui mai slab trimestru de la începutul implementării Planului Național de Redresare și Reziliență, după ce a îndeplinit doar 9 jaloane din cele 24 jaloane aferente trimestrului trei din 2022. (Sursa: Econonomedia)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. Balbaitul natiei! General,premier,om politic fara sa stie sa lege doua cuvinte intr-un mod cursiv