G4Media.ro

Cîțu, replică lui Orban: Eu în Parlament am văzut altceva. Un anume…

Cîțu, replică lui Orban: Eu în Parlament am văzut altceva. Un anume senator i-a cerut 2 minute ca sa-l scape de Cîțu. M-a deranjat că n-am văzut nicio reacție din partea domnului Orban

Liderul PNL și președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban s-a plâns, marți, de declarațiile pe care premierul  Florin Cîțu le-a lansat din Parlament, referitor la competiția din PNL pentru președinție. Cîțu le-a transmis social-democraților că alegerile în PNL s-au „tranșat” deja și că „de cine vă temeați nu scăpați”, fapt care l-a iritat pe Orban.

„A tranşat. Verbul ‘a tranşa’ înseamnă ‘a separa’, ‘a împărţi’ (n.r. – aluzie la termenul folosit de premierul Florin Cîţu). Mi se par total nepotrivite declarațiile. Ca premier care este în faţa unei moţiuni de cenzură trebuia să se concentreze pe prezentarea rezultatelor pozitive ale guvernării, de asemenea, să combată orice argument şi mai ales orice minciună care a fost cuprinsă în moţiunea de cenzură. Nu era locul potrivit pentru a vorbi de Congresul PNL şi lucrul ăsta îl ştie toată lumea, nu trebuie să-l spun eu”, a comentat Orban, după dezbaterea moțiunii.

Prezent marți seara în emsiune la Digi24, premierul Cîțu a spus că el cu PSD-ul a vorbit în Parlament  și că prin ceea ce a spus a încercat să le transmită un mesaj social-democraților.

„Eu am vrut să le spun celor din PSD că nu există nicio șansă să se implice în alegerile PNL (…) Eu rămân în continuare inamicul numărul 1 al PSD”, a comentat Cîțu.

Legat de nemulțumirea lui Orban, premierul a spus că nu o înțelege deloc și că de fapt el ar trebui să fie cel supărat, având în vedere că Orban, în calitate de președinte al Camerei Deputaților i-a permis senatoarei Diana Șoșoacă să facă afirmații grosolane la adresa lui.

„Nu văd de ce l-am supărat (pe Ludovic Orban – n.red). Eu în Parlament am văzut altceva. Un senator independent (Diana Șoșoacă) a cerut 2 minute ca să îl scape pe Orban de Cîțu. Asta m-a deranjat, ca nu a fost absolut nicio reacție din partea domnului Orban. El chiar nu avea nevoie de altcineva ca să o oprească”, a spus Cîțu.

Reamintim că la dezbaterea din Parlament pe moțiunea de cenzură depusă de PSD, senatoarea independentă (fostă AUR), Diana Șoșoacă, a adus în plen un sac mortuar. Aceasta i-a cerut cuvântul lui Orban, președintele Camerei Deputaților, „2 minute” că să-l scape de Cîțu.

Foto: Inquam Photos/George Călin

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Cîțule, bag seama tu ai fi dispus să te cobori la mintea Șoșoacăi, nene ! N-o inviți in Vamă, să-i cânți sub clar de Lună ceva cu dedicație, „War Pigs” sau melodia care i se potrivește cel mai bine de pe albumul „Animals” ?

  2. Ce teatru de prost gust , mizeriile alea de la PSD erau convinși ca nu trece moțiunea de aia nu au fost toți prezenți. Un prilej bun ptr sosoaca să își facă numărul grotesc. Asta am votat asra avem ,rar când vad ca se comentează aiurea dar nimeni nu vb de prezența de la urne . când 75% din electorat stă acasă se nasc foarte multe semne de întrebări. Ne mirăm ca sosaca este in parlament dar stați sa vedeți la alegerile următoare cine intră in parlament o sa avem fenomene.

    • Întrebare: care este diferența dintre Sosoacă și Clotilde Armand?
      P.S. Cand venea Stelică garsonieră cu boxele la ședințe, era mai cool, este? Fmm de infect ordinar!!!

  3. grețos cîțul

  4. Ce face Câțu se plânge că nu a sărit Șică în apărarea lui , da nu se vede de la o posta ca vrea să scape de el ?? A ajuns să se plângă și îi este frică de o femeie. Dar când împrumutați miliarde de euro și le faceti pierdute atunci nu vă plângeti??? Unde se duc banii noștri???

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.