G4Media.ro

Cîțu: Nu voi închide niciodată piețele agroalimentare

Cîțu: Nu voi închide niciodată piețele agroalimentare

Premierul Florin Cîțu a anunțat joi că nu va închide niciodată piețele agroalimentare și nu va introduce taxe noi în sectorul agricol, potrivit unei postări pe Facebook. ”Astăzi, în întâlnirea cu Agrostar mi-am luat un angajament ferm: eu nu voi închide niciodată piețele și nu introduc taxe noi în agricultură”, a scris Cîțu la finalul întâlnirii cu o federație sindicală din domeniu.

Declarația lui Cîțu vine după ce guvernul condus de Ludovic Orban a decis anul trecut, în plin val al pandemiei de coronavirus, să închidă toate piețele agroalimentare. Decizia a fost criticată atât de reprezentanții sectorului, cât și de multe voci din PNL, mai ales că în același timp marile lanțuri comerciale au rămas deschise.

”Sunt alaturi de producătorii români și împreună sunt sigur că găsim soluții pentru a susține o prezență mai mare a produselor românești de calitate pe toate piețele de desfacere din România. În același timp am discutat despre câteva soluții pe care le aplică mai toate țările din UE- transferul unui număr semnificativ de activități (licențiere, clasificare, etc) către asociațiile profesionale din domeniu”, a mai scris premierul după întâlnirea cu fermierii. (Foto: G4Media.ro)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Frumoși cartofi sau barabule, de unde sunt? Din Egipt? Ne hrănește Nilă și tuta nkmon

 2. Secatura Citu promoveaza crima organizata romaneasca.

 3. Incet- incet se confirma scenariul (aratat inca cu multa vreme in urma de un internaut pe site-ul G4 dar care nu a mai aparut – probabil restrictionat de G4Media) ce a tinut capul de afis al alegerilor parlamentare de anul trecut . Daca tineti minte premierul si seful PNL al acelor vremuri -din pamint din piatra seaca- chiar cu citeva zile inainte de alegerile parlamentare a inchis pietele agroalimentare ba chiar a restrictionat si participarea elevilor la cursuri impreuna cu restrictiile ce erau parte a evenimentelor religioase de maxima anvergura . Sondajele momentului erau favorabile PNL , unele aratau chiar 35 de procente intentie de vot, dar de niciunde aparitia acestor masuri nonnecesare au transformat PNL in pierzatorul absolut al alegerilor . Vinovatul se cunoste- iar PNL a pierdut 15 procente , multi dintre alegatorii de o viata nemaivenind la vot .Cuvintele actualului premier sunt si ele parte a combaterii si a aducerii in fata publicului de dreapta adevarul despre acele zile atit de nefericite pentru noi toti .Ne aflam azi in situatia de a nu putea corecta fostele legi ale fostelor guvernari si aliante politice neavind o coalitie ce poate face asta din motivele mai sus prezentate .Neatingind impreuna cele 65 de procente necesare schimbarilor majore la nivel legislativ , baltim in aceasta situatie aflata la limita puterii decizionale .Singurul politician ce poate readuce cetateanul ce voteaza dreapta , in totalitate , la votul anilor 2024 este premierul Citu . Premierul beneficiaza de sprijinul sefului statului (va imaginati cit de necajit a fost presedintele dupa rezultatul alegerilor parlamentare si evident ca nu poate uita asta ) de votul majoritar al organizatiilor din teritoriu ,de obtinerea in luna septembrie a banilor din PNNR si de efectele majore ale rectificarii bugetare . Va cistiga cu siguranta alegerile din PNL, asta daca nu cumva tandemul Motreanu _ Bolojan va prelua sarcina de sef de partid si Citu va ramane in continuare premier . Imi pare o solutie unificatoare ce elimina doar pe fostul premier din jocul politic intern – decizie ce ar elimina eventualele pagube politice partidului numit PNL.

  • Te inseli amarnic in privinta „calităților” premierului Cîțu…

   E mitoman!
   Minte cu o seninatate naucitoare (exemple sunt destule, usor de gasit).
   Aproape ca-l egaleaza pe Ponta…