G4Media.ro

Circulația tramvaielor, întreruptă circa o oră la Iași, din cauza unui copac…

Sursa foto: Compania de Transport Public Iași

Circulația tramvaielor, întreruptă circa o oră la Iași, din cauza unui copac doborât de vânt

Circulaţia tramvaielor a fost întreruptă aproximativ o oră după ce rafalele de vânt au doborât la pământ un copac aflat în apropierea Parcului Copou din Iaşi, oraş aflat sub cod galben de vânt puternic.

„În zona Triumf, din cauza vântului puternic, un copac a căzut peste reţeaua de contact, afectând o ancoră. A avariat un automat de bilete şi a zgâriat un tramvai nou. Circulaţia a fost întreruptă aproximativ 45 de minute, ea fiind reluată între timp”, a declarat directorul Companiei de Transport Public, Cristian Stoica.

Tot din cauza vântului puternic, angajaţii Inspectoratului Situaţii de Urgenţă Iaşi au fost solicitaţi să intervină pentru degajarea unui arbore căzut pe şoseaua Rediu, precum şi a unor arbori căzuţi peste ţevile de gaz metan de pe Aleea Decebal şi strada Moara de Vânt.

Purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Georgică Onofreiasa, a declarat că nu sunt semnalate pierderi de gaz metan, doar ţevile fiind îndoite. Acesta a anunţat, totodată, că în localitatea Bălţaţi, echipaje asigură măsurile de prevenire după căderea unor fire electrice până la remedierea defecţiunii de către distribuitorul de energie.

Sursa: Agerpres

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează