G4Media.ro

Circulația din Piața Unirii, dată peste cap timp de două luni. Lucrările…

Circulația din Piața Unirii, dată peste cap timp de două luni. Lucrările încep la finalul vacanței

Primăria Bucureştiului începe azi o serie de lucrări în Piața Unirii, în centrul Capitalei, pentru reorganizarea circulației. Lucrările vor dura două luni, potrivit unui comunicat al instituției, și demarează cu puțin timp înainte de începerea școlii, când orașul se va aglomera.

Deși vacanța de vară e momentul propice pentru lucrările la infrastructura rutieră, Administraţia Străzilor Bucureşti a decis să înceapă azi proiectul prin care va crea benzi dedicate transportului în comun.

Proiectul, care vizează reorganizarea circulaţiei în Piaţa Unirii, vizeaza tronsonul dintre strada Halelor şi Splaiul Independenţei, iar lucrarile constau în:

– Reconfigurarea insulei situată între strada Bibescu Vodă şi Piaţa Unirii, prin blocarea accesului din strada Bibescu Vodă,

– Reconfigurarea alveolelor pentru staţiile STB (delimitarea benzilor de circulaţie prin intermediul unor spaţii verzi construite cu borduri ridicate)

– Delimitarea benzilor de circulaţie dedicate transportului în comun pe mijlocul Pieţei Unirii şi pe partea dreaptă a Splaiului Unirii, prin intermediul marcajelor şi/sau a stâlpişorilor, după caz,

– Reconfigurarea insulelor din intersecţia Splaiul Unirii cu Splaiul Independenţei/Piaţa Unirii, respectiv dintre Piaţa Unirii şi B-dul Corneliu Coposu,

– Crearea unei benzi auto suplimentare pe Splaiul Independenţei, prin mutarea trotuarului către parc cu 1,8 m.

Foto: Lucrări în centrul Bucureștiului (InquamPhotos / Alexandru Busca)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Nicio problema, bucurestenii inghit orice.

  • Daca nu se face, de ce nu se face, daca se face, de ce se face, daca se face vara, de ce nu se face iarna, si daca se face iarna, de ce nu se face vara. Comentezi la orice, cu aceleasi texte rasuflate, ca orice bou.

  • Ce știe mai bine să facă trolul analfabet marduk decât să se ”repete”- face,face,face,face,face,face,face – și să ”comenteze ”a orice, cu aceleasi texte rasuflate, ca orice bou”

  • Ce știe să facă mai bine oligofrenul Bad@, decât să se repete și să-și repete imbecilitatea la fiecare postare

  • @ Marduk Bravo, arde-i pe garizi, nu sunt decât niște flegme purulente scuipate la marginea drumului. Niște avortoni imbecili!

  • daaaa:))))))) marduk, eroul postacilor și cel mai viteaz trol al Mafiei PSD-ALDE. Ce s-ar ”face” fără el, tovarășii lui imbecili: un analfabet primitiv care nu e în stare să lege mai mult de două vorbe dintre care una e o înjurătură și a doua ”se repetă”. E buuuun marduk, face-face-face-face-face-face-face, de 8 ori face:))))))))))))))) așa marduk, mai zi de două ori ”face”, să ajungă și gigel la orgasm.

 2. radem glumim dar autobuzu trece primu. mars cu masina pe camp

 3. Firea, fă-te că lucrezi!
  După ce a zăcut pe dinsa aproape patru ani posesoarea sirmei s-a activat cu tot soiul de planuri și acțiuni menite să ia ochii proștilor (că nu-i lipsă de din ăștia).

  • Fiindcă ați aflat, cred, că la anul sint alegeri pentru postul dumneaei.

  • Desi ai dreptate per ansamblu, benzi dedicate pt ratb e cazul sa apara. Nu imi e clar daca e gandita cu cap, dar trebuie sa mai incetam cu omul si masina prin oras.

 4. Trotuarul din fata magazinului unirii l-ati uitat???
  Stai sa ocolesti gropile unde au sarit pavelele.
  Primarul sectorului 3 doarme in bocanci?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.