G4Media.ro

Circulaţia cu biciclete sau role pe pistele de alergare din Sectorul 6,…

sursa foto: Pexels

Circulaţia cu biciclete sau role pe pistele de alergare din Sectorul 6, interzisă / Amenzi cuprinse între 200-1.000 de lei

Circulaţia cu biciclete, role, skateboarduri şi scutere va fi interzisă pe pistele de alergare din interiorul parcurilor, conform unei hotărâri aprobate în şedinţa de vineri a Consiliului Local Sector 6, relatează Agerpres.

„Pentru siguranţa utilizatorilor, este interzisă circulaţia bicicletelor, circulaţia cu role, skateboarduri şi scutere pe pistele de alergare din interiorul parcurilor, locurilor de joacă, locurilor de odihnă sau zonelor de promenadă”, prevede hotărârea.

Nerespectarea acestei prevederi se sancţionează cu amendă contravenţională de la 200 lei la 1.000 lei.

„Având în vedere faptul că circulaţia cu biciclete, role, skateboarduri şi scutere pe pistele de alergare din interiorul parcurilor, locurilor de joacă, locurilor de odihnă sau zonelor de promenadă constituie un real pericol pentru cetăţeni, se impune interzicerea expresă a folosirii acestor mijloace de locomoţie”, prevede referatul de aprobare.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Mai bine ar plati taxe si impozite pentru trotinete si biciclete

 2. Pe pistele de alergare din parcurile din Prelungirea Ghencea?

 3. Daca imi puteti indica macar o pista de alergare din sectorul 6? Stiu ca exista in Parc IOR, sect 3, dar in 6 nu exista asa ceva!
  Cert este ca un functionare nu stie ce este o pista de alergare si ce este o alee din parc!
  Dar cu cei care alearga pe pistele de biciclete ce facem?
  O lege facuta de un functionar la fel de inteligent ca si primarul:expert in toate!

  • Exemple de piste de alergare în Sectorul 6: cele din Parcul Drumul Taberei, cele de la lacul Morii și cele din Parcul (Campusul) Politehnica, ultimele două având deja un regulament.

 4. Gata, ne trimiteti pe strazi sa ne ca.lce masinile?

  • E ok pe stradă. Nu vă calcă nimeni; eu așa merg și sunt ok.

  • Eu stiu care-i strategia lor. Sa ne bage pe noi la inaintare sa-i incurcam pe soferii si asa grabiti de felul lor ca nu pot ei sa-i incurajeze sa foloseasca transportul in comun. Si rezolva si problema poluarii.😆

 5. Legislația spune ca bicicleta este un vehicul nemotor care circula pe carosabil.. Deci este ceva normal, trebuie și pe trotuare, poate la asta se referea cu pista de alergare