G4Media.ro

Ciprian Ciucu, unul dintre criticii cei mai vocali ai Gabrielei Firea din…

Ciprian Ciucu, unul dintre criticii cei mai vocali ai Gabrielei Firea din Consiliul General al Capitalei, a fost numit președinte al Agenției Funcționarilor Publici

Ciprian Ciucu, consilier PNL în Consiliul General al Capitalei și unul dintre cei mai duri critici ai primarului Gabriela Firea, anunță, într-o postare pe Facebook, că a fost numit președinte al Agenției Funcționarilor Publici. Ciucu anunță că a demisionat din funcția de consilier în CGMB, fiind o poziție executivă la rang de secretar de stat incompatibilă cu altă funcție publică.

”Asta nu schimbă, însă, lucrurile: îmi mențin obiectivele politice și interesul pentru București! Voi urmări în continuare ședințele Consiliului General până la alegerile de peste 6 luni și voi comunica despre București ca și până acum”, scrie Ciucu pe Facebook.

Redăm mai jos un fragment din postarea lui Ciprian Ciucu pe FB:

”Decizia mea de a merge la ANFP are la bază două considerente:

1) În CGMB nu mai pot face mai mult decât am făcut până acum. Colaborarea pe proiecte cu Firea este practic imposibilă: conduce Bucureștiul pe ascuns și în interesul camarilei din Voluntari. Nu am găsit nicun fel de teren comun. Iar pentru a fi watchdog pe Primărie, deja o pot face și din afara CGMB. Cum spuneam, îmi mențin și preocuparea pentru București și contactele cu oamenii corecți din interiorul PMB.

2) ANFP este exact instituția pentru care am competențele profesionale necesare pentru a profesionaliza funcția publică în România și care îmi poate oferi experiența executivă perfectă pentru a mă prezenta întărit (și ca experiență, dar și politic) în fața bucureștenilor. Problemele Bucureștiului sunt cauzate și de lipsa adecvată a unui corp de funcționari publici bine pregătit și nepolitizat! Sunt câțiva funcționari publici de carieră, cu totul respectabili în PMB și vom separa grâul de neghină.

Au trecut trei ani și jumătate, adică 90% din acest mandat de Consilier General. Au fost ani de luptă, nu ani de construcție. Am fost dedicat, am strâns din dinți dar nu mi-a plăcut. Eu sunt om de construcție, acum mă pregătesc pentru construcție.

Atunci când m-am alăturat PNL, în 2016, am semnat un protocol cu cu conducerea PNL de atunci care mi-a oferit posibilitatea de a alege dacă să mă duc în Parlament sau să rămân în Consiliul General. Alegerea a fost simplă, am rămas în Consiliul Generel. Și zic că am făcut foarte bine! Cu atât mai mult cu cât cele mai vizibile figuri din CGMB, Robert Turcesu și Nicușor Dan au ales Parlamentul, a fost nevoie de cineva care să continuie din interior să facă vizibilă lupta din opoziție. Opoziție pe bune!”

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Serios? Ne pregătim de Rares Bogdan- Primar General?
  Schimbam un circ cu alt circ.

  • Rares Bogdan ar fi un primar excelent pentru Bucale.

  • Aha, deci asta e, RB, care se pricepe la toate, e pe drumul spre Primărie.
   Măcar ne vom distra in campanie, dacă vom scăpa cu bine din iarna asta.
   Alegerile locale cu 2 tururi depind acum de ce crede Rares Bogdan că e mai bine pentru el. Foarte interesant

  • Cred ca o sa Vomit daca-l aud pe RB ca indrazneste sa candudeze la PMB.
   grețos om. Cand era prezentator tv il intelegeam: producea bani. Dar ca primar ce produce?

 2. Acum sincer, in toate institutiile astea nu se pot organiza concursuri? Auzi tu, a fost numit…

 3. Ştiind că oricum nu poate obţine primăria Bucureştiului, scopul PNL este să nu câştige reprezentantul USR PLUS.

  Iar, pentru asta, PNL coopereaza cu PSD in salvarea lui Gaby Sârmăncur. Au început cu înlăturarea Roxanei Wring, acum îl îndepărtează de acolo şi pe Ciprian Ciucu.

  USR PLUS va avea enorm de suferit de la PNL şi ar face o uriaşă greşeală dacă ar lua oricât de puţin în calcul o înţelegere cu acest partid de lichele.

  Pentru orice naivitate, USR PLUS va lua un cuţit în spate de la PNL.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.