G4Media.ro

Cioloş, după ce România va primi doar 10 milioane euro din rezerva…

Sursa foto: European Council

Cioloş, după ce România va primi doar 10 milioane euro din rezerva UE drept compensaţii pentru producătorii supuşi şocului importurilor de cereale din Ucraina, mai puţin decât Bulgaria şi Polonia / ”S-a rezolvat, nu putem”

Europarlamentarul şi liderul REPER Dacian Cioloş a reacționat după de România va primi doar 10 milioane euro din rezerva UE drept compensaţii pentru producătorii supuşi şocului importurilor de cereale din Ucraina.

„Avem azi confirmarea direct de la comisarul pentru Agricultură că România va primi doar 10 milioane de euro din rezerva UE drept compensaţii pentru producătorii supuşi şocului importurilor de cereale din Ucraina. Primim mai puţini bani decât Bulgaria şi Polonia, deşi suntem principala rută de tranzit şi depozitare a grânelor ucrainenilor”, a afirmat Dacian Cioloş, potrivit unui comunicat de presă al REPER.

„S-a rezolvat, nu putem” este mesajul PSD pentru fermierii români ale căror interese nu au fost susţinute suficient la Bruxelles de ministrul Agriculturii Petre Daea, mai susţine Cioloş.

„I-am cerut vineri preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, să-l retragă pe Petre Daea pentru această umilinţă provocată fermierilor români şi României. De azi înainte, Marcel Ciolacu este responsabil pentru această umilinţă, pentru că ţine încă în funcţie oameni care nu pot apăra interesele cetăţenilor români în negocieri la Bruxelles. Se vor întoarce în ţară şi vor spune că UE e rea şi nu vrea să ne ajute. Aceleaşi minciuni ca să ascundă incompetenţa miniştrilor PSD. UE trage de noi să ne dea bani şi ai noştri nu înţeleg ce au de făcut, ăsta e adevărul dureros”, a conchis Dacian Cioloş.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. E clar, urmeaza ca Ciuca sa il demita maine pe ministrul pesedist Daea dupa ce se va consulta cu Iohannis.
    Nu putem avea ministri incompetenti in guvern, posibil sa devina si şantajisti.
    Si este dreptul primului ministru sa demita inclusiv ministri apartinand altui partid fara nici o consultare, dupa cum s-a demonstrat in cazul guvernului precedent.
    N-are cum sa se intample altfel, Iohannis nu are nici o intelegere ascunsa cu pesede si totul se bazeaza doar pe criteriul competentei – exact ca si in cazul lui pe pozitia de presedinte.

  2. Un guvern de psihopați, analfabețim bolnavi psihici, comedianți. Ce treabă are Daea cu agricultura, el trebuie sa fie la azilul de cormorani, ce treabă are Tîlvar cu ministerul apărări, când el are un doctorat facut de altii, ce treabă are in guvern, Grindeanu la Transporturi, un neica nimeni adus la Bucuresti de Dragnea să facă politica teleormaneană…asta este guvern cu măciucă , ăsta este parlament cu ciolacu de la schimb valută?