G4Media.ro

Ciolacu susține că de anul viitor vrea să înceapă scăderea impozitării muncii…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciolacu susține că de anul viitor vrea să înceapă scăderea impozitării muncii pentru persoanele cu salariul minim pe economie/ În 2024 sunt patru rânduri de alegeri

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, că doreşte ca de anul viitor să înceapă scăderea impozitării muncii pentru cei care au salariul minim pe economie, menţionând că această măsură va fi luată în funcţie de execuţia bugetară, transmite Agerpres.ro.

„Eu îmi doresc ca anul viitor, în funcţie şi de măsurile fiscale luate şi vedem şi combaterea evaziunii, să încercăm să începem să scădem impozitarea muncii pentru cei cu salariul minim pe economie. Asta este de fapt şi de drept marea provocare. Vom vedea execuţia bugetară şi, în funcţie de asta, vom hotărî cum vom proceda. Eu cred că adevărata provocare anul viitor va fi această scădere a impozitării muncii”, a afirmat Ciolacu, la Parlament.

El a reiterat că, aşa cum a promis, nu vor fi impozite noi.

„Am promis foarte clar că nu vom veni cu impozite noi, deci nu vom merge în oglindă cu impozitarea capitalului. Acel lucru sunt convins că se va face cu reforma fiscală trecută în PNRR, nu de către Ciolacu. Eu n-am ştiut, la fel ca şi dumneavoastră. (…) Şi ca să vă mai spun un lucru: am dat şi eu ca prim-ministru al României să mi se pună şi mie PNRR-ul la dispoziţie. Nu există. Dacă dumneavoastră aţi mai auzit aşa ceva: în Guvernul României proiectul PNRR-ului nu există. Astfel de oameni s-au ocupat de banii dumneavoastră”, a mai spus premierul.

sursa: Agerpres.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

23 comentarii

 1. Se anunță impozit progresiv.

  Numai srl-urile … de exemplu covrigăria/patiseria lui Ciolacul … vor plăti taxe 10-15…viața nu gluma … restul conform guvernaților trebuie sa tragă la jug (45%).

  • p0rcul mistrez Ciolanu promite marea cu sarea numai sa ajunga presedinte. Un gun0i sclav la rusi pe filiera Dincu-Semiom-KGB

 2. Du-te măi că nu te credem că asta ar însemna salariu progresiv şi la cum vă ştim ţinta voastră e să impozitaţi mai mult pe cei cu salariu mediu care sunt şi grosul salariaţilor şi de unde vreţi să sugativaţi mai mult la buget.
  Oricum preferăm varianta USR cu impozit ZERO pe salariu minim decât mascarada asta care vreţi să o faceţi cu salariu progresiv şi care e doar o acoperire pentru alte impozite.

 3. Scopul nostru nu e să vă omorâm speranţele şi doar să constatăm un adevăra absolut care nimeni nu va putea să îl combată cu nici un argument sau realitate.

  Doamnelor şi domnilor că sunteţi pensionari,săraci sau bătuţi de soartă dacă credeţi că PSD vă va scoate din sărăcie înseamnă că nu înţelegeţi cum funcţionează ca partid şi preferaţi să negaţi realitatea.
  Voi chiar credeţi că PSD vor renunţa vreodată la cea mai mare masă de votanţi care sunt pensionarii şi îi vor scoate din sărăcie şi să nu mai fie dependenţi de ei ca odată ce pensionarii scapă de sărăcie să îşi găsească alte priorităţi şi să le treacă poate prin cap că şi-ar dori şi un sistem medical performant că ei sunt principalii vizitatori datorită vârstei avansate, la fel ar putea să îşi dorească vreo economie performantă odată ce s-au văzut scăpaţi de sărăcie şi să nu îşi mai dorească inflaţie şi taxe ca să fie iarăşi băgaţi în sărăcie. Acelaşi efect ar fi şi cu ceilalţi săraci şi bătuţi de soartă.

  Concluzia: Cu cât vă ştiu mai săraci şi disperaţi cu atâta ştiu că veţi fi mai dependenţi de ei şi mai receptivi la orice promisiune care o vor face şi dacă aţi observat vă oferă promisiunile în aşa fel încât prima dată să le daţi votul şi niciodată înainte de ai vota apoi iarăşi vă bagă în sărăcie că are cine să vă ia banii că ăsta e şi scopul(mai trebuie doar ca de la o alegere la alta să mai facă o schimbare de cadre ca să nu observaţi că sunt tot aceeaşi şi totul merge uns).

  Morala: Cine credeţi că va mai vota PSD dacă nimeni nu mai e sărac şi disperat în ţara asta ca să fie nevoie ca PSD să le tot mărească că e pensie-salariu sau să le dea pomană. Înţelegeţi unde e ruptura de logică şi de ce niciodată PSD nu vă vor scăpa de sărăcie pentru că ar rămâne fără votanţi şi oamenii îşi schimbă priorităţile după cât de bine le merge şi cu cât le merge mai bine cu atâta îşi doresc mai mult şi vor dori să îşi trimită copiii la o şcoală cât mai bună, să aibă spitale cât mai performante, economie care să le aducă bani la buzunar nu să le ia, siguranţă pentru ei şi familia lor că acuma ei au şi alţi săraci disperaţi care recurg la gesturi disperate tânjesc la ce au ei aşa că îşi vor dori siguranţă că e dată de justiţie,poliţie,armată sau servicii.

  Adevărul absolut: Pricepeţi oare că odată ce vă scapă de sărăcie nu vor mai avea ce să vă ofere să îi votaţi că vă veţi dori altceva şi priorităţile voastre se vor schimba şi prioritatea voastră nu va mai fi doar supravieţuirea de pe o zi pe alta. De fapt cu cât mai multe clase sociale sunt mai sărace şi disperate cu atâta îşi asigură susţinerea mai mult că ei sunt traficanţi de suferinţă şi disperare şi din asta trăiesc.

 4. Există 3 tipuri de votanţi:
  ———————————-
  1) Cei care votează pentru ei.
  2) Cei care votează pentru politicieni.
  3) Cei care nu votează.

 5. Există 3 tipuri inteligente:
  ———————————-
  1) Evident inteligenţi.
  2) Evident opusul primei.
  3) Evident naivi.

 6. Există 3 tipuri de economie:
  ———————————-
  1) Evident bazată pe hărnicie şi calificare la locul de muncă.
  2) Evident specializaţi în cerşit şi întotdeauna cu o poveste frumoasă ca să primească ce doresc.
  3) Evident că în naivitatea lor ei cred că dacă stau pe margine dumnezeul sigur le va face treaba în locul lor şi vor da ploaie cu bani.

 7. Există 3 tipuri de justiţie:
  ———————————-
  1) Evident sunt frica infractorilor că ei ştiu care e preţul banului muncit cu sudoare.
  2) Evident sunt relaxarea infractorilor că e mai uşor să iei de-a gata sau să cerşeşti decât să munceşti.
  3) Evident că în naivitatea lor ei cred că dacă stau pe margine infractorii îi vor ocoli.

 8. Există doar o singură morală:
  ———————————-
  1+3= singurul mod de a bate 2 cu 50%+1.
  1-3= dă mai mic ca 2, matematică de bază.
  1+2= întotdeauna incompatibili motiv care dovedeşte că guvernarea de acuma întotdeauna a fost compatibilă şi niciodată incompatibilă.
  2+3= t*urbare şi lipsă de raţiune care va duce la un scenariu mai rău decât toate cele de dinainte.

 9. Daca vreti sa aflati morala cereti sa fie facuta vizibila.

 10. Morala e cenzurata.

 11. „Alo, breten Marsel? Mei, tu când oprește din tir.ada pop.ulistă și găsește timp și pentru micile plăcere ale vieții, că mâine-poimâine tu ajunge la vârstă venerable și atunci nu mai poate să hăi.tuiește nici măcar o veveriță din bădure de la Nehoiu de Buzău ?!
  Al.eikum Sala.am!”

 12. PSD plagiaza oana si propunerile USR care incearca de ani de zile sa faca asta si culmea s-a trezit Ciolacu chiar acum. Coincidenta vin alegerile

  • A avut grija sa mareasca pensiile mai intai in loca sa scape de munca la gri/negru.
   Nu o sa aibă cum le face pe amandoua, asa ca 50% din salariu se va duce în continuare la stat.
   Cuie Miolacu!

 13. Cica „am dat şi eu ca prim-ministru al României să mi se pună şi mie PNRR-ul la dispoziţie. Nu există”. Atunci ce naiba renegociau astia la Bruxelles ? „Era pe când nu s-a zărit Azi o vedem, şi nu e.”

 14. Cine crede că in viață primești ceva gratis de la stat acela i ori comunist ori prost

 15. Cel mai simplu ar fie sa fie impozitat totul 100%, s-ar rezolva asa de multe probleme. ANAF si alte insitutii s-ar inchide, n-ar mai nevoie de contabili si altele.
  Dam totul 100% la stat.

 16. In loc sa faci curatenia in toaleta coruptiei, coruptie care se propaga frumusel de la voi pana in ultima celula de partid, primarie in fiecare sat/comuna/orasel, sa faci curatenie in gaura neagra in care se scurg banii nostrii = impozitele, tu CiucaCiolacu vii cu promisiuni, cu amanari, cu dat vina pe altii.
  References
  [1] Primar cu 14 case.
  [2] Primar pictat ca domnitor intr-o imitatie de fresca
  [3] Droguri, droguri peste tot
  [4] Justitia lui peste
  [5] Educatia si sanatatea tot asa
  [6] Exportul tinerilor, al padurilor
  [7] Importul deseurilor
  ••• you name it

 17. Nu mai punem botul că facem agricultură progresistă şi nu mai dansăm pe dealuri să ne dea Manitu ploaie.

 18. Da da da ca suntem chiar atata de prosti sa mai bagam botul la minciunile voastre ordinare! Faceti tot felul de promisiuni ca si pana acuma dar de pus in practica nimica…. doar doar va mai voteaza lumea ca dupaia sa spuneti ca nu sunt bani cum o sa faceti si cu pensiile pentru care nici acuma nu stiti de unde bani! Probabil tot de la mediul privat , mediu privat pe care il sufocati si mai mult pentru „ne impozitarea” veniturilor… VRAJELI!

 19. Preten Marsel n-ai obosit omule?