G4Media.ro

Ciolacu, referindu-se la relația cu PNL: Nu am făcut această alianţă electorală…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciolacu, referindu-se la relația cu PNL: Nu am făcut această alianţă electorală să ajungă Marcel Ciolacu preşedinte. Cu atât puţin nu am făcut-o ca să ajungă Nicolae Ciucă

Liderul Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, a declarat vineri, la Suceava, că alianţa electorală încheiată cu Partidul Naţional Liberal (PNL) pentru alegerile pentru Parlamentul European are rolul de a crea stabilitate politică României şi pentru a bloca ascensiunea partidelor extremiste, relatează Agerpres.

De asemenea, liderul PSD a afirmat că această alianţă cu PNL nu a fost creată pentru a-l ajuta pe Marcel Ciolacu sau pe Nicolae Ciucă să ajungă preşedinte al României.

„Ne trebuie stabilitate politică. Nu putem construi fără stabilitate politică. (…) În acest moment avem o coaliţie de guvernare. Am făcut o alianţă electorală în ceea ce priveşte Europa, împotriva partidelor populiste şi extremiste care vin şi mint românii, care vin şi nu prezintă nicio alternativă. Gândiţi-vă că România nu ar fi, de mâine, în UE! Noi trebuie să explicăm aceste lucruri românilor, să înţeleagă adevăratul pericol. Nu am făcut această alianţă electorală să ajungă Marcel Ciolacu preşedinte. Cu atât puţin nu am făcut-o ca să ajungă Nicolae Ciucă. Am făcut această alianţă electorală pentru stabilitate politică. Sunt convins că românii vor înţelege momentul dificil prin care trecem cu toţii”, a spus Ciolacu.

Referindu-se la relaţia cu PNL şi atacurile politice între membrii celor două formaţiuni, liderul a menţionat că nu încurajează „depăşirea liniei roşii” în campania electorală.

„Avem un aliat şi avem o alianţă în ceea ce priveşte guvernarea, împreună cu PNL. Nu am să încurajez niciodată depăşirea liniei roşii în ceea ce priveşte să ne aducem jigniri, dar ce am să încurajez întotdeauna este să spunem adevărul. Adevărul trebuie spus întotdeauna. Trebuie să spunem clar de unde am plecat, trebuie să spunem clar cine a greşit, fiindcă, dacă vom continua după 30 de ani să pitim adevărul sub preş, nu vom înainta niciodată”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

El a fost prezent, vineri, la lansarea candidaţilor PSD la Consiliul Judeţean Suceava şi la primăriile din judeţ

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Ai vrăjeala ieftină a unui interlop de cartier,care aburește consumatorii dintr-o bodegă,că să bea pe banii lor.

  2. Voi, de fapt, ați tras, trageți și veți trage de sfori mințind poporul cu a voastră falsă stabilitate și cu al vostru extremism inventat. Totul pentru distragerea auditoriului. Vedeți că tinerii de azi nu vă acceptă minciunile ca noi, bătrânetu’. O să aveți surprize gârlă. Aha.

  3. Ar fi de dorit ca alianță Psdnl sa și-l asume pe Geoana ca și canditat la președenția României sa avem ca principali competitori pe Drula, Simion și Geoana. Cel mai cinstit sa câștige.

  4. Exact, cine nu-si face target ul zboara din functie🙂 …

  5. Deci nici Munchhausen și nici Ăăăăă nu ajung președinți. Bun. Drulă, auziși?