G4Media.ro

Ciolacu: Preşedintele Consiliului European mi-a reconfirmat susţinerea sa totală pentru aderarea României…

Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Ciolacu: Preşedintele Consiliului European mi-a reconfirmat susţinerea sa totală pentru aderarea României la spaţiul Schengen

Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, a reconfirmat susţinerea sa pentru aderarea României la Spaţiul Schengen în cadrul întrevederii pe care a avut-o vineri, la Bruxelles, cu premierul Marcel Ciolacu, relatează Agerpres.

Cei doi oficiali s-au întâlnit în jurul orei 10.30, fiind primul moment important din seria de activităţi pe care prim-ministrul Marcel Ciolacu le desfăşoară la Bruxelles.

„Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, mi-a reconfirmat astăzi susţinerea sa totală pentru aderarea României la spaţiul Schengen. Domnia sa este unul dintre marii prieteni ai ţării noastre şi i-am mulţumit pentru suportul său constant, ferm şi plin de energie. Am căzut de acord că o decizie legitimă, în favoarea României, reprezintă cel mai bun antidot pentru a detensiona actualul cumul de factori care ar putea avansa euroscepticismul în zona de est a continentului. Preşedintele Charles Michel a mulţumit României şi pentru sprijinul puternic oferit de ţara noastră Ucrainei şi Republicii Moldova. Este dovada că românii probează cu fapte ce înseamnă solidaritatea! De aceea, sper că şi Europa va proba, printr-o decizie în favoarea României pe tema Schengen, că solidaritatea europeană există şi în realitate, nu doar în declaraţiile oficiale”, a transmis premierul Marcel Ciolacu.

Premierul va mai avea întâlniri pe parcursul zilei cu preşedinta Comisiei Europene, Ursula Von der Leyen şi cu preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

 1. Cu o Justiție care are independența de judeca altfel decât după lege, ce să căutăm în Schengen?!
  Exemplu: „Fiul unei judecătoare, eliberat pentru că „a stat în detenție în perioada cea mai frumoasă a vieţii sale”, după un accident mortal.”

  • Apartment plătit integral, cash, cel mai probabil locuință de vacanță… viața este frumoasă când ești special! ANAF+ speciali= Love.

 2. Sper să nu intrăm in Schengen si PSD-PNL-UDMR-AUR să fie sancționați de votanți!

 3. Sau alta decizie a specialilor:
  Fiu de consilier județean care a omorât 2 persoane cu mașina, fără permis auto și drogat, lăsat în arest la domiciliu!!!!!

 4. Mulțumim pentru susținere domnului C Michel, dar nu ne ajuta cu nimic.

  De aprobarea Olandei avem nevoia.