G4Media.ro

Ciolacu: Nu vor fi taxe noi, asta este o certitudine. Sunt în…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciolacu: Nu vor fi taxe noi, asta este o certitudine. Sunt în continuare adeptul unei impozitări pe o perioadă determinată pentru veniturile excepţionale / Eu susţin această coaliţie, indiferent de ce dispute ar fi între noi

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi, în cadrul unei dezbazteri, că nu vor fi taxe noi, iar asta este o certitudine, el precizând că este în continuare adeptul unei impozitări pe o perioadă determinată pentru veniturile excepţionale. Liderul PSD a precizat că susţine această coaliţie de guvernare, indiferent de ce dispute ar fi între partide, realtează News.ro.

„Nu vor fi taxe noi, asta e o certitudine”, a spus liderul PSD.

„Sunt în continuare adeptul unei impozitări pe o perioadă determinată pentru veniturile excepţionale, şi mi se pare corect şi de bun simţ”, a arătat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a precizat că, din ce a văzut aseară, „avem un buget bun pentru condiţiile actuale şi asumându-ne că nu va fi introdusă absolut nicio taxă, pentru că ar fi o greşeală majoră către oamenii de afaceri şi pentru investiţii”.

Preşedintele PSD s-a referit şi la relaţiile din coaliţie.

„Indiferent de cât s-ar discuta, eu susţin această coaliţie. Indiferent de ce dispute ar fi între noi, din punctul meu de vedere, în acest moment, pentru o stabilitate politică în contextul foarte complicat, cu războiul la uşă, nu cred că clasa politică, măcar de data aceasta, nu trebuie să împingă România într-o nouă aventură. Avem obligaţia să facem tot ce ţine de noi să încercăm să ne ridicăm cât de cât la aşteptările românilor”, a spus Ciolacu.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Pana sa incepeti sa incercati „sa va ridicati cat de cat la nivelul asteptarilor” noastre, scadeti-va din lefele alea din care va permiteti vacante de lux facute exact inainte de aderarea la Schengen care nu e sigura 100% nici in ultima zi.

  2. de la 1 ianuarie intra in vigoare taxe noi…a nu o sa mai fie pe langa astea? mersi Marcele

  3. Ne vorbește un anaIfabet de așteptările românilor și impozite, bravo

  4. „Nu vor fi taxe noi, decat cele vechi majorate”

  5. Taxa pe lux???