G4Media.ro

Ciolacu: Nicolas Schmit este un prieten al României care ne-a sprijinit în…

Sursa foto: Marcel Ciolacu/Facebook

Ciolacu: Nicolas Schmit este un prieten al României care ne-a sprijinit în scoaterea pragului impus pensiilor în PNRR şi în atragerea de fonduri europene suplimentare de către ţara noastră

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că Nicolas Schmit, candidatul social-democraţilor europeni pentru şefia Comisiei Europene, ”este un prieten al României”, care a sprijinit ţara noastră în scoaterea pragului impus pensiilor în PNRR şi în atragerea de fonduri europene suplimentare, relatează News.ro

”Familia social-democrată europeană s-a reunit la Roma pentru a lansa candidatul comun pentru şefia Comisiei Europene, în persoana comisarului pentru Locuri de Muncă şi Drepturi Sociale, Nicolas Schmit. Nicolas este un prieten al României care ne-a sprijinit în scoaterea pragului impus pensiilor în PNRR şi în atragerea de fonduri europene suplimentare de către ţara noastră”, a arătat Marcel Ciolacu, vineri seară, într-o postare pe Facebook.

El a menţionat că a discutat cu preşedintele PES, Stefan Lofven, despre strategia Partidului Social Democrat pentru câştigarea alegerilor, adăugând că beneficiază de sprijinul consistent al familiei social-democrat europene.

”Totodată, am felicitat-o pe Elly Schlein, Secretarul General al Partidului Democrat din Italia, pentru recenta victorie din alegerile regionale din Sardinia şi i-am mulţumit pentru disponibilitatea sa de a sprijini reprezentarea românilor pe listele Partidului Democrat la viitoarele alegeri”, a arătat Ciolacu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

 1. Adică, pensiile speciale pot crește acum oricât, „fără număr”?!

  Mulțumim frumos, domnule Nicolas Schmit, ne-ați făcut o mare bucurie!

 2. Mesaj cumplit de incorect politic si ma simt extrem de vinovat, dar trebuie sa recunosc ca m-am stricat de ras :-))))))))))
  Din pura curiozitate – ati dibuit cine-i Toulouse Lautrec, cel din poza?

 3. „Prietenul” României ne-a mărit pensiile speciale!
  Uite pentru că sunt atât de cinici, PSD-PNL-UDMR nu mai trebuie votați, iar AUR-SOS nu trebuie votați pentru că sunt trădători de neam, pe față cu rușii!
  Dar să nu votezi nu este suficient! Ca să îi zvârli pe acesti „domni” cinici din funcție tu, om cinstit bugetar, tu patron sau angajat in privat sau tu pensionar trebuie să-ți invingi dezgustul pentru lipsa de perfecțiune și să votezi neapărat! Ei mizează ca zici „n-avem pe cine” și rămân tot ei! Neapărat 4.65 milioane de pensionari trebuie să voteze si neapărat măcar cei 5 milioane din privat trebuie să voteze si nu PSD-PNL-UDMR-AUR!

 4. A găsit PNRR-ul?