G4Media.ro

VIDEO Ciolacu, huiduit de sindicaliștii din Educație, la Buzău / Sindicalist, către…

Captura Facebook

VIDEO Ciolacu, huiduit de sindicaliștii din Educație, la Buzău / Sindicalist, către liderul PSD: „Mi-e rușine că am fost coleg cu tine. Mincinosule”

Discursul lui Marcel Ciolacu susținut joi, la Buzău, cu prilejul Zilei Eroilor, a fost acompaniat de vuvuzelele și scandările sindicaliștilor din Educație, care au scandat “Demnitate” și “Și noi suntem eroi”.


Potrivit ziarului local sansanews.ro, sindicaliștii din educație au plecat mai devreme de ora 12:00, ora prevăzută inițial pentru încheierea protestului de la Prefectură, și s-au îndreptat către Cimitirul Eroilor, unde Ciolacu urma să susțină un discurs de Ziua Eroilor.

Pe fondul vuvuzelelor și scandărilor protestarilor, Marcel Ciolacu a afirmat: „Aș fi vrut în mod deosebit la sfârșit să mă adresez și doamnelor și domnilor profesori, dar încă de la început aș dori să vă mulțumesc pentru respectul pe care ni l-am arătat astăzi unii altora și sunt ferm convins că după această manisfestare în această zi sfântă de Înălțare o să o să ne strângem cu toții la prfectură și vom continua discuțiile împreună”.

Marcel Ciolacu a discutat și cu câțiva sindicaliști și i-a invitat pe reprezentanții acestora la discuții, la Consiliul Județean.

Unul dintre protestatari i-a spus șefului PSD: „Mi-e rușine că am fost coleg cu tine. Mi-e rușine. Mincinosule”.

„Hai să vedem cui îi e rușine până la capăt”, a replicat Ciolacu.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. de 33 ani ii tot votati pe PSDNLUDMRisti … si ii veti vota in continuare

    • Eu zic să spui celor mulți și înceți la minte direct să voteze USR că așa te trezești cu FSB-istul Simion la 50%! 😀

    • @Marionette sau nu se mai duc la vot, mulți fac așa: votam PNL, m-a dezamăgit Iohannis, nu ma mai duc la vot im veci. De parca nu pot lasă deoparte ce a fost, sa învețe din greșeli și sa facă o alegere cu buna conștiința.
      A, și da, pentru cei care voteaza AUR: fiecare vot dat AUR înseamnă un vot dat PSDNL pentru ca nu se poate face alta majoritate

  2. Și mie o să imi fie rușine când acest parazit, o să fie prim ministru…