G4Media.ro

Ciolacu: Eu nu lucrez cu site-uri şi nu am contracte directe. Avem…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciolacu: Eu nu lucrez cu site-uri şi nu am contracte directe. Avem politici publice pe care dorim să le promovăm

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că nu lucrează direct cu vreun site pentru promovarea de ştiri, adăugând că sunt politici publice pe care partidul doreşte să le promoveze, iar detalii pot da consultanţii, relatează Agerpres.

Întrebat, la finalul Comitetului Politic Naţional al PSD, dacă poate nominaliza vreun site/agenţie, în condiţiile în care PSD a plătit, în ultimul an şi jumătate, peste 60 de milioane de lei în contracte pentru presă din bani publici, Ciolacu a spus: „Sunt ferm convins că lucrurile aceste se ştiu. Tot ceea ce este public, se afişează”.

El a adăugat că nu lucrează direct cu vreun site sau agenţie de ştiri.

„Eu sunt preşedintele PSD, nu eu gestionez, avem consultanţi care fac acest lucru, nu eu fac contracte directe, nu eu fac discuţii. Avem politici publice pe care dorim să ni le promovăm şi o facem prin acest mod, este un mod democratic”, a spus Ciolacu.

Liderul PSD a adăugat că avocaţii şi consultanţii pot da detalii în acest sens.

„PSD are relaţii cu presa prin intermediul unor consultanţi, nu are relaţii directe, şi se plăteşte în funcţie de impactul avut pentru promovarea sau testarea unui anumite politici publice. Eu nu lucrez cu site-uri şi nu am contracte directe cu site-uri, eu – Marcel Ciolacu. (…) Presupun că de controlul banilor se ocupă Curtea de Conturi”, a explicat Ciolacu.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. ACEST INDIVID FACE UN SINGUR LUCRU: MINTE. MINTE NON-STOP. II PLACE. SE VEDE.

 2. curtea de conturi ? PAI ACOLO E VICEPRESEDINTE UN PESEDIST, HOT DE CEREALE CONDAMNAT.

 3. Tot Ciolacu era ala care nu „lucra” cu numerar dar ii cadeau bancnotele de 200 Lei din buzunar…….

 4. Oho, da, da, e atat de „democratic”, stim noi cum arata democratia marca PSD….
  DIGI 24: ” Un grup civic din Iași anunță că a câștigat procesul cu PSD: Va trebui să ne spună cum a cheltuit banii din subvenții
  06.05.2020
  Grupul civic Reset din Iași anunță, miercuri, că a câștigat definitiv procesul cu PSD, în dosarul deschis după ce partidul a refuzat să transmită ONG-ului, în baza Legii 544/2001, situația detaliată a cheltuielilor pe 2016, 2017 și 2018 provenite din subvenții de la stat, relatează Mediafax.
  Conform organizației non-guvernamentale, Curtea de Apel Iași a menținut decizia de fond care i-a dat câștig de cauză.
  „PSD nu a catadicsit să ne răspundă, ne-a ignorat și sfidat toate apelurile, iar după ce i-am chemat în instanță, a venit cu explicații și întâmpinări fie puerile sau caraghioase (legate de calitatea procesuală sau adresa noastră de email), fie contrare legii. Toate explicațiile fanteziste ale pârâtului au fost spulberate rând pe rând de instanța de trei judecători ai Curții de Apel Iași.”, arată sursa menționată.
  Așadar, ONG-ul spune că PSD trebuie să spună cum a cheltuit banii din subvenții, „fără amânări și alte tertipuri”.

  Nici pana azi, PSD nu s-a conformat Deciziei judecatoresti si NU a facut publice Cheltuielile cu BANII din SUBVENTIE pe anii 2016, 2017 si 2018!
  Nici azi!!

  • PNL procedeaza fix la fel, NU exista la nici un partid o situatie DETALIATA a Cheltuielilor cu BANII proveniti din SUBVENTIA publica, subventie care e uriasa:
   31.12.2021, HOTNEWS: „Partidele au primit în 2021 subvenții de aproape 235 de milioane de lei, adică aproape 47 de milioane de euro. Cei mai mulți bani i-au primit PSD și PNL, care, în primele 9 luni ale lui 2021, din fondurile cheltuite peste jumătate au mers pentru propagandă, potrivit cifrelor AEP.
   PSD a primit, în 2021, subvenții publice de 90.271.387 de lei. Potrivit execuției financiare pe perioada ianuarie-septembrie, social-democrații cheltuiseră 32,4 milioane de lei , din care 66,84% se duseseră pentru presă și propagandă, potrivit datelor AEP.
   Și PNLeii au dat pentru același capitol, 58,29% din banii folosiți din subvenție. Astfel, PNL cheltuise până în septembrie 18,9 milioane de lei, din care peste 11 pentru presă și propagandă. Liberalii au cheltuit 12% din banii folosiți până în septembrie pe organizarea de activităţi cu caracter politic. În total, PNL a primit, în anul 2021, 64.655.724 de lei de la stat.”

   CONCLUZIE: peste 25 Milioane de Euro pentru propaganda la posturile TV „prietene”!!!

 5. Intrebarea adevarata e : ” Cine taie porcul anul asta ? „