G4Media.ro

Ciolacu: E rostul ministerelor de Interne şi Justiţie să găsească o soluţie…

sursa foto: Alba24.ro

Ciolacu: E rostul ministerelor de Interne şi Justiţie să găsească o soluţie privind permisele ridicate / În maximum 72 de ore, să fie dat răspunsul de la IML. În cazul în care statul român nu se încadrează, va restitui permisul

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că este rostul ministerelor de Interne şi Justiţie să găsească o soluţie privind permisele ridicate în urma controalelor drog-test, el precizând că modificarea se referă la faptul că în maximum 72 de ore, să fie dat răspunsul de la IML, în cazul în care statul român nu se încadrează în termen, urmând ca permisul să fie restituit, până când vor fi gata rezultatele analizei, transmite News.ro.

”E rostul Ministerului de Interne şi Ministerului Justiţiei să găsească o soluţie. E o modificare, aşa cum am anunţat-o, la Ordonanţă, ca în maximum 72 de ore să fie răspunsul dat de la IML şi în cazul în care statul român nu se încadrează, va restitui după această perioadă permisul, urmând, după analizele finale, după rezultat, să pună în aplicare legea. E un lucru corect”, a spus premierul Ciolacu. 

El a precizat, despre laboratoarele de analiză a acestor teste, că în opinia sa, este corect să rămână la IML. 

”Am avut şedinţa comună şi cu ministrul Sănătăţii care deja a informat parte din presă că avem un program semnat cu Banca Mondială, de aproximativ 40 de milioane de euro, pentru cele 6 centre regionale şi cele vreo 22 sau 24 de zone din ţară, astfel încât să sputem acoperi eficient, cu aparatură nouă, fiindcă trebuei să recunoaştem că există acest fenomen în România, cum există în toate statele dezvoltate. Şi atunci trebuei o abordare profesionistă şi o logistică la dispoziţia statului, astfel încât rezultatele să fie rapide”, a completat Ciolacu. 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Și rolul unui prim ministru care e? Sa îngroape economia unei țări, sa mărească inflația și datoria publică externă, sa îngrașe un sistem bugetar și așa supraponderal cu noi și noi posturi și agenții? Să-și facă campanie prezidențială? Samd. Și să citească tot timpul de pe foaie la toate ședințele de guvern, sa citească ce-i scriu alții. Măcar a învățat cât de cât să vorbească. La început îmi era greu să urmăresc ce zice individul, nu ducea frazele până la sfârșit, omitea cuvinte în propoziții.