G4Media.ro

Ciolacu, după o întâlnire cu Frans Timmermans: Fermierii români vor primi un…

Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu

Ciolacu, după o întâlnire cu Frans Timmermans: Fermierii români vor primi un nou ajutor financiar din partea Comisiei Europene, pe baza unei formule echitabile

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, după o întâlnire cu vicepreședintele executiv al Comisiei Europene Frans Timmermans, că „fermierii români vor primi un nou ajutor financiar din partea Comisiei Europene, pe baza unei formule echitabile”.

„Acesta este unul dintre rezultatele discuției pe care am avut-o astăzi cu vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, domnul Frans Timmermans.

De asemenea, i-am mulțumit domnului Timmermans pentru sprijinul puternic al socialiștilor europeni în ceea ce privește aderarea României la Schengen și mă bucur să constat că această susținere rămâne la fel de fermă din partea familiei noastre europene”, a mai precizat Ciolacu, vineri, într-o postare pe Facebook.

Marcel Ciolacu precizează că a transmis că „PSD va asigura implementarea integrală a PNRR și va continua efortul pentru sprijinirea Ucrainei și Republicii Moldova. PSD și-a asumat responsabilitatea guvernării pentru a oferi stabilitatea de care are nevoie România”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Așa au primit bani și prima dată, echitabil. Nu e vina UE că Daea e incompetent și le dă date greșite.

  2. Le-a dat bani Ciolacu la agricultori dom’le!

  3. „Fermierii români vor primi un nou ajutor financiar din partea Comisiei Europene…”

    Eu cred că vor primi, altfel, domnului Frans Timmermans îi va fi deschis un nou dosar penal de către Secția Specială înființată de PSD.