G4Media.ro

Ciolacu, după întâlnirea cu Roberta Metsola: Îi mulţumesc preşedintei Parlamentului European pentru…

sursa foto: Facebook

Ciolacu, după întâlnirea cu Roberta Metsola: Îi mulţumesc preşedintei Parlamentului European pentru sprijinul oferit României în vederea aderării la spaţiul Schengen

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi, după întâlnirea la Bruxelles cu preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, că aceasta sprijină România în vederea aderării la spaţiul Schengen, menţionând că ţara noastră a demonstrat „suplimentar” că îndeplineşte „de facto” toate condiţiile pentru a fi acceptată, relatează Agerpres.

„Îi mulţumesc preşedintei Parlamentului European, Roberta Metsola, pentru sprijinul oferit României în vederea aderării la spaţiul Schengen. Modul în care autorităţile române au gestionat situaţia de la graniţa de Est a Uniunii Europene, în contextul actualelor tensiuni regionale, demonstrează suplimentar faptul că Romania îndeplineşte, de facto, toate condiţiile pentru a fi acceptată în spaţiul Schengen”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a menţionat că România doreşte o nouă rezoluţie care să susţină acest demers la nivel european şi care să fie votată pe parcursul următoarei preşedinţii a Consiliului UE.

„Ne bazăm pe sprijinul preşedintelui Parlamentului European pentru aderarea României la spaţiul Schengen”, a transmis Ciolacu şi pe Twitter.

Liderul PSD a arătat şi că a propus un nou format de dezbatere a preşedinţilor parlamentelor naţionale, incluzând Ucraina şi Republica Moldova.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a efectuat, joi, o vizită la Bruxelles.

Cu acest prilej, el a avut întâlniri cu preşedinta Camerei Deputaţilor – Parlamentul Federal al Regatului Belgiei, Eliane Tillieux, cu viceprim-ministrul Pierre-Yves Dermagne, ministru al Economiei şi al Muncii, precum şi cu comisarul pentru Muncă şi Drepturi Sociale, Nicolas Schmit, şi preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola.

Marcel Ciolacu a avut şi o intervenţie în cadrul întâlnirii cu liderii PES.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Gata, am intrat?!

  • :)). Am intrat, am văzut, am plecat…

  • Cat timp mafia psd si pnl a capturat integral justitia, a capturat integral tara, nu se poate pune problema aderarii la Schengen, dimpotriva UE trebuie sa blocheze toate fondurile destinate Romaniei, pana cand toti judecatorii corupti, de la CCR, ICCJ, CSM, Curtile de Apel si de la Judecatorii, aflati in solda mafiei psd si pnl, nu sunt exclusi din magistratura si arestati.
   Nu se poate ca toti marii corupti si marii infractori, care au devalizat tara sa scape, nu se poate ca toti impostorii si toti plagiatorii sa ocupe functii in conducerea statului.

  • … și toți trolii sa scrie ce vor…

  • În Țara noastră, în lupta politică nici eu nu sunt cu PSD Ciuma Roșie…
   Dar,dacă face ceva concret pentru Țara
   Nu trebuie criticat..
   Sa faci tu mai bine
   Zicea Ion Rațiu….
   Felicitări Marcel.

   PS
   Vad aici tot felul de magnetofon stricate
   Care repeta la infinit
   Aceleași cuvinte
   Indiferent ca I politică interna
   Indiferent ca I politică
   Externă.
   Sau nu fac …distincție…
   Păcat…

  • Ce sa zic, au ajuns postacii nesimtiti USL sa bage in aceeasi oala un gentleman ca Ion Ratiu cu revolutionarul impostor de Buzau, analfabetul de Ciolacu…

 2. GARGARA, CANTA ciolaciul LA TZAMBAL PENTRU VOTANTI.
  ASTIA MINT PRECUM FURA. NON-STOP.

 3. „Alo, breten Marsel? Mei, tu ai povestit la duamna președinte cum ai vândut BT cartonat cu mucegai la terorist în decembrie ’89, faptă glorioasă pentru care nea Bebe Ivanovici, la recomandarea lui nea Nelu, ți-a cedat un Certificat de Revoluționar, chit că din cel fals, fără fir de siguranță și fără hologramă.. ?
  Aleikum Salaam!”

 4. „Alo, breten Marsel? Mei, tu ai povestit la duamna președinte cum ai vândut BT cartonat cu mucegai la terorist în decembrie ’89, faptă glorioasă pentru care nea Bebe Ivanovici, la recomandarea lui nea Nelu, ți-a cedat un Certificat de Revoluționar, chit că din cel f als, adică fără fir de siguranță și fără hologramă.. ?
  Aleikum Salaam!”

 5. „Alo, mult stimat Redacție? De ce tu nu public întrebare adresat la breten Marsel cu ocazie de la vizita duamnei Președinte de la Parlament European?
  Salaam aleikum!”

 6. Să nu rămâneți doar cu sprijinul…

 7. O fi purtat dialogul in limba engleza?

  • Ea da, la el a fost mat dificil, ca din engleza știe doar câteva cuvinte, cum ar fi Kent, Marlboro și whiskey…

 8. Romania indeplineste de mult conditiile. Le-am dat si bonusul de un miliard pentru securizarea frontierelor. Dar au fost tari care s-au opus, iar noi am tacut si am acceptat situatia, plus mecanismul de cooperare si verificare. Trebuia sa ne cerem raspicat dreptul de a intra in Schengen, dar am adoptat de fiecare data pozitia ghiocelului.