G4Media.ro

Ciolacu, după ce mai mulţi primari PNL au anunțat că vor candida…

sursa foto: Alfres Simonis/Facebook

Ciolacu, după ce mai mulţi primari PNL au anunțat că vor candida din partea PSD Timis: Se întâmplă în ani electorali acolo unde nu se mai înţeleg cu preşedintele de organizaţie. Aduce tensiuni în coaliție

Marcel Ciolacu a afirmat în legătură cu anunţul că mai mulţi primari şi viceprimari din PNL vor candida din partea PSD la Timiş, că astfel de lucruri se întâmplă în ani electorali acolo unde primari nu se mai înţeleg cu preşedintele de organizaţie. El a precizat că şi-ar dori să nu mai întâmple astfel de situaţii deoarece vor aduce tensiuni în coaliţie, relatează News.ro

Marcel Ciolacu a fost întrebat sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Covasna, despre primarii şi viceprimarii PNL din Timiş care vor candida din partea PSD şi dacă acest lucru nu duce la tensiuni în coaliţie.

„O să stăm de vorbă în coaliţie în următoarea săptămână să vedem exact ce se întâmplă. Să ştiţi că astfel de lucruri s-au întâmplat întotdeauna în anii electorali. Şi nu e un fenomen inventat nici de PNL, nici de PSD, dar el se întâmplă acolo unde primarii nu se mai înţeleg, de obicei, cu preşedintele de organizaţie. Nu vorbim aici de o mutare din opoziţie la guvernare, cum eram obişnuiţi. S-a întâmplat ca şi primari PSD să plece la PNL. Cu adevărat mi-aş dori să nu se mai întâmple astfel de lucruri fiindcă am intrat într-o cu totul altă logică, am intrat într-o logică de alianţă electorală pentru alegerile europarlamentare şi cred că astfel de lucruri vor aduce tensiuni în interiorul coaliţiei. Dar sunt ferm convins că împreună cu domnul preşedinte Nicolae Ciucă şi cu preşedintele Simonis de la Timiş vom sta de vorbă şi vom vedea exact ce s-a întâmplat şi despre ce este vorba”, a declarat Ciolacu.

Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis a anunţat că mai mulţi primari şi viceprimari din judeţul Timiş, majoritatea din PNL, vor candida la alegerile locale din 9 iunie sub sigla PSD.

Preşedintele PNL Timiş, Alin Nica, a afirmat că aceste ”permutări în stil golănesc” vor fi sancţionate la alegerile locale şi a subliniat că orice plecare din PNL este o pierdere.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Parafrazandu-l pe marele brutar, as zice ca se întâmplă în ani electorali cand oameni fara valoare, lasi, lacomi, care-si urmaresc exclusiv interesul personal se muta fara rusine in barca celor mai bine cotati in cursa alegerilor pentru unicul scop de a-si conserva privilegiile si avantajele oferite de pozitiile publice de boieri moderni.

  2. gata ,m-ai convins!!!! sa nu uiti de gaza, terorist emigranti, Schengen aerian, subteran, terestru, usr, dreaptaunita…. si ce iti mai vine in minte.
    PS prefer terorism islamic decat terorism institutionalizat.

  3. Măi băieți, fuzionați odată pentru totdeauna! Nu vă mai ascundeți. Este din ce în ce mai clar că nu vă pasă de nimeni și de nimic!
    Știu că mizați pe neparticiparea noastră la vot dar vă asigurăm că veți regreta amarnic alegerea făcută!