G4Media.ro

Ciolacu, despre Rafila: Trebuie să lucreze mai bine cu echipa de comunicare…

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Ciolacu, despre Rafila: Trebuie să lucreze mai bine cu echipa de comunicare sau să o schimbe

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi, că anunţul ministrului Sănătăţii cu privire la pastilele de iodură de potasiu nu a fost „bine prezentat şi argumentat” şi că Alexandru Rafila ar trebui să lucreze „mai bine” cu echipa de comunicare „sau să o schimbe”.

Întrebat, la Palatul Parlamentului, cum consideră că a fost anunţul ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, cu privire la distribuţia pastilelor de iodură de potasiu, Ciolacu a spus: „Cred că nu a fost bine prezentat şi argumentat, dar domnul Rafila a ieşit cu un anunţ de prevenţie – haideţi să nu creăm o aglomerare în cazul în care se întâmplă o catastrofă în Ucraina. Nu a fost de rea intenţie a domnului ministru. Părerea mea e că trebuie să lucreze mai bine cu echipa de comunicare pe care o are la minister sau să o schimbe, că nu e nicio ruşine când mai schimbi când ceva nu funcţionează”.

„Distribuţia pastilelor de iodură de potasiu este perfect funcţională. Îndemn pe toată lumea, toate persoanele cu vârsta până la 40 de ani să se prezinte cât mai repede la medicul de familie, de la care trebuie să primească prescripţia şi avem 2.500 de farmacii în toată ţara, listele se regăsesc la Ministerul Sănătăţii şi Direcţia de Sănătate Publică, de unde îşi pot ridica gratuit aceste pastile. Este un sistem perfect funcţional. Este important ca oamenii să apeleze la sistemul pe care noi am reuşit să îl punem la punct”, a declarat, luni, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, după o vizită la Spitalul de urgenţă Floreasca.

El a precizat că este posibil ca, pe măsură ce lucrurile se tensionează în Ucraina, cererea de pastile de iodură de potasiu să crească.

„Pe măsură ce lucrurile se tensionează în Ucraina, este posibil ca cererea să crească, dar medicii de familie trebuie să elibereze prescripţie acestor pacienţi care au dreptul să primească micro-comprimatele de iodură de potasiu”, a explicat ministrul.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Echipa de comunicare trebuie să compună mesaje ca pentru debili mintal.

  2. Radeam de Biden ca vine cu cartonasele, radeam de maciuca ca vine cu foi… mai bine asa decat sa apara un Rafila sa ne bage in criza!

  3. Ete că a înviat Ciolanache….

  4. Pandemia a trecut, Rafila este pe.faras, nu mai e nevoie de el….
    Tic-tac..

  5. Nu stiu ce-l mai tineti in functie pe mafiotul asta mic. Toarna ? :))

  6. Cand e de bine e PSD-istul nostru si ce ii mai tuca mai, cand nu e de bine nu e din PSD ca el e de la minsterul sanatati si il stiu asa din vedere.
    Dar ce sula lui asta nu e al PSD-eului ca asa vorbiti de el de parca e de capul lui.