G4Media.ro

Ciolacu, despre liberali: ”Trebuie să dea nişte explicaţii privind unele decizii din…

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Ciolacu, despre liberali: ”Trebuie să dea nişte explicaţii privind unele decizii din PNRR, achiziţiile de vaccinuri anti-COVID, liberalizarea pieţei energiei”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că sunt „colegi de coaliţie” ai PSD care „trebuie să dea explicaţii”, el dând ca exemple de domenii în care e nevoie de explicaţii unele decizii din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, deciziile privind achiziţiile de vaccinuri anti-COVID sau liberalizarea pieţei energiei, anunță News.ro.

„Eu cred că avem datoria de a fi foarte echilibraţi, de a ne continua munca alături de români, de a da explicaţii, nu de a evita să dăm explicaţii. Să spunem foarte clar de ce luăm anumite decizii. Câteodată se spune că eu am anumite probleme cu anumiţi colegi de coaliţie. Nu. Nu am nicio problemă cu nimeni. Ei trebuie să dea nişte explicaţii. Trebuie să spună de ce au trecut în PNRR că închid termocentrale, când nu le-a cerut nimeni. Trebuie să dea explicaţii de ce au liberalizat preţul, fără să pună nimic în loc. Nu trebuie să dea Sandu Rafila explicaţii de ce trebuie să plătim un miliard de euro pentru vaccinuri care depăşeau de zece ori populaţia României. De ce nu au prins irigaţii în PNRR şi acum încercăm, cu domnul ministru Daea să prindem acest lucru”, a afirmat Marcel Ciolacu în discursul ţinut sâmbătă după amiază la conferinţa de alegeri a PSD Vrancea.

Acesta a nominalizat un singur ministru liberal despre care spune că poate fi lăudat, acela fiind titularul portofoliului Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

„Pot să-l laud pe Marcel Boloş. Se vede toată abordarea de la ministerul Fondurilor europene este schimbată. Pot să-l laud pe Marius Budăi, (…) am vorbit şi noi la Bruxelles şi ştiu cât de mult l-au lăudat şi că va fi scos acel 9,4 din PNRR în ceea ce priveşte pensiile procent prins pe viitorii 50 de ani, nimeni neştiind ce se întâmplă mâine”, a adăugat liderul PSD.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

9 comentarii

 1. Bine Ciloacule da cu PeNaLii de pamant.

 2. N am nicio treaba cu liberalii,dar ciolacu ar trebui sa stea vreo 10 ani sa dea explicații începând cu el însuși și continuând cu demolarea oricărei limite de nenorociri făcute de PSD de la Iliescu încoace. El spera ca rezista,dar a pescuit în aceiași barcă cu dragnea! Mai nou,cică ăștia care nu știu sa înoate,se zbat sa tina barcă la suprafață! Ghiciți de ce?

  • Astep de la psd sa dea explicatii pentru toate nenorocirile pe care le-au adus acestei tari in peste doua decenii de guvernare catastrofala.Suntem campioni in UE la: saracie,numar de cetateni romani care au emigrat,coruptie endemica,samd.Abia atunci mai putem sa ddiscutam.Dar cu o alta clasa politica..un pic mai educata si pusa pe treaba nu doar pe imbogatire prin metode neortodoxe

 3. Astep de la psd sa dea explicatii pentru toate nenorocirile pe care le-au adus acestei tari in peste doua decenii de guvernare catastrofala.Suntem campioni in UE la: saracie,numar de cetateni romani care au emigrat,coruptie endemica,samd.Abia atunci mai putem sa ddiscutam.Dar cu o alta clasa politica..un pic mai educata si pusa pe treaba nu doar pe imbogatire prin metode neortodoxe

 4. Ciolacu, Tudose,Grindeanu,Rafila, Budăi, Olguța, Fredy, Românie dulce plai!

 5. Lăsaţi măi PSD că o să îl salvaţi şi a treia oară pe Virgil Popescu că USR o să bage iarăşi moţiune de demitere şi aşa o vor ţine USR până la alegeri până se vor PRINDE şi electoratele voastre că numai GARGARA E DE VOI. Dar cum a observat toată lumea pe la spate cum vă place vouă să vă daţi sunteţi buni prieteni şi doar pentru prostime vă daţi RĂZBOINICI GARGARIŞTI ÎNTRE VOI CĂ VREŢI SĂ ATRAGEŢI AMBELE ELECTORATE LA ALEGERI CĂ E CLAR CĂ DACĂ VĂ ASOCIAŢI PE FAŢĂ CĂ SUNTEŢI ÎMPREUNĂ ORI PNL SAU PSD VA PIERDE ELECTORATUL SAU CHIAR AMBELE PARTIDE VEŢI RĂMÂNE FĂRĂ ELECTORATE (tocmai strategia voastră propagandistă pe care o folosiţi cei de la PSD vă dă de gol că veţi rupe guvenarea înainte de alegeri amatorilor🙂).

  Mai simplu spus: „voi vreţi să induceţi ideea alegătorilor voştri că deşi sunteţi împreună la guvernare voi de fapt nu sunteţi împreună ca să nu se prindă şi electoratele voastre că de fapt sunteţi împreună şi toată GARGARA aia care o faceţi e doar prosteală pentru proşti ca să fiţi votaţi iarăşi AMBELE PARTIDE la următoarele alegeri(sau măcar PSD că e evident că la PNL nu mai există nici o speranţă 😭)”.
  Deci în concluzie e SIGUR şi OBLIGATORIU şi se va ÎNTÂMPLA INDIFERENT câţi PROŞTI au SPERANŢE că NU se va întâmpla să rupeţi guvernare pentru că aveţi NEVOIE să vă daţi DUŞMANI ÎNTRE VOI la alegeri ca apoi să puteţi fi iarăşi PRIETENI DUPĂ ALEGERI. Altfel dacă veţi rămâne împreună v-ar mai rămâne singurul duşman cu care să concuraţi la alegeri doar USR, şi cum electoratele se vor împărţii între voi şi USR şi cum ştiţi că electoratul de dreapta şi cel nehotărât e mai mare(de vreo 7 ori dacă ar şi ieşi toţi la vot) ca cel al vostru care e format doar din bugetari,asistaţi,pensionari(care îi mai aveţi) şi o parte din cei care au mai rămas pe la ţară din generaţia foarte bătrână pe care îi duceţi de mânuţă la vot şi cu toate astea chiar şi în zilele voastre foarte bune toţi adunaţi la un loc d-abia dacă mai adunaţi un milion jumate(doar la prezidenţiale mai adunaţi ceva mai mult că e unul la unul în turul doi unde vin şi de la ceilalţi candidaţi). Deci e clar că ar bate USR fluierând cu 50%+1 lejer dacă veţi concura doar cu ei si nu sunt balamale de-a voastre de dreapta să rupă din electoratul de dreapta care ar merge doar la USR, în concluzie argumentele şi logica ne arată ca obligatoriu veţi rupe guvernarea înainte de alegeri pentru că e nevoie de o balama credibilă care să poată atrage electorat şi care nu există la acest moment, mai logic de atâta nu poate fi logica amatorilor.🙂

  Care e dispus să pună pariu cu noi pe ce vrea el că avem dreptate când spunem că ăştia vor rupe guvernarea de comun acord(cel puţin la nivel de vârf) oricât vor da impresia ei că ar fi certaţi, atâta de siguri suntem de câştig încât şansele ne sunt favorabile de 100% plus alea 50%+1 pe care le vor câştiga USR la următoarele alegeri(de alea 50%+1 suntem mai siguri chiar şi decât alea de 100% 🙂).

  Dacă nu aţi fi atât de prostuţi v-aţi fi prins de la al doilea mandat al lui Iliescu cu cine aveţi de-a face că aceleaşi metode le folosesc de atuncea(de ce le-ar schimba dacă funcţionează cu voi) şi nu schimbă decât măscăricii care îi folosesc la metode ca să frăgezească proştii (unii măscărici cum sunt ăia de pe la tembelizor şi nu numai nici măcar nu ştiu că le fac jocul că ori sunt prea proşti sau prea lacomi la buzunar ca să le pese).

  Ne pare rău că vă inducem atâta emoţii frustrante care duce la isteria voastră prea bine cunoscută(şi ce crize aveţi câteodată,cel mai uşor mod de a aduna informaţii care ni le daţi de bună voie,aşa-i că suntem buni?😉) dar adevărul care nu se vrea cunoscut are obiceiul să vă bage în emoţii pe care să nu le puteţi controla(ce amatori emoţionali sunteţi😀), deci faceţi-vă de cap si să ne dati noi informatii si nu ţineţi în voi isteria care la un momentdat atâta se va aduna în voi de veţi ajunge să muşcaţi pe vreunul de ureche prin vreun studio de tembeliziune(acelaşi sfat e şi pentru postaci, nu e bine să ţineţi în voi atâta presiune că astfel ajungeţi să scrieţi pe aicea să nu mai înţelegem nimica, nu că ar fi diferit şi acuma dar aveţi momente că nici voi nu înţelegeţi ce scrieţi, daaa😀😀😀😀😀).

  PS: Nu v-am spus noi că se umblă cu hipnotizarea online dar voi credeţi că doar glumim măi, şi de câte ori v-am spus măi😏. Dacă nu ne ascultaţi pe noi deşi v-am spus în faţă de atâtea ori că se umblă cu hipnotizarea online nici nu e de mirare de ce nu o ascultaţi niciodată pe Mama Omida şi le faceţi pe toate pe invers(şi dacă asta se doreşte, asta dilemă complicată pentru voi😉).

 6. Pai mai PSD voi ati semnat si ati promis ca veti implementa liberalizarea pietei dar atata ati amanat(incompetenta) pana in ultimul moment cand era sa intram in Infringement de a picat pe guvernarea liberala sa o faca in ultimul moment facut pe repede inainte fara pregatiri de dinainte si se vede ce a iesit.

 7. Şi ce se mai grăbeau să fugă la guvernare iar acuma după ce au făcut totul praf nu mai ştiu cum să găsească scuze să fugă de la guvernare (nu v-am spus noi că nu vor să facă nimica din PNRR şi doar să blocheze orice reformă care se dorea prin PNRR).

 8. „Trebuie” la televizor…. in coalitie, la osul de ros va pupati in vot…
  J……..r!!!