G4Media.ro

Ciolacu, despre coaliţia de guvernare: Avem o criză de imaturitate politică /…

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Ciolacu, despre coaliţia de guvernare: Avem o criză de imaturitate politică / Când se uită la ei, sunt convins că președintelui Iohannis îi e ruşine

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că în coaliţia de guvernare există „o criză de imaturitate politică”.

„Avem o criză de imaturitate politică (în cadrul coaliţiei de guvernare – n.r.), e evident, de lipsă a oamenilor de stat şi văd şi în seara aceasta, toate discuţiile sunt în jurul acestei coaliţii. Noi vorbim aici de Guvernul României, nu de o coaliţie, indiferent cum este ea, coaliţia dezastrului, a morţii, dezastrului, perdanţilor. Asta înseamnă când artizanul acestei coaliţii, care este domnul Iohannis, a încălcat spiritul Constituţiei şi a adunat oameni care nu au nicio legătură unii cu alţii. Cred că singurele legături sunt şmecheriile şi ocuparea acestor posturi, pentru că ei se bat acum pe interese şi pe ce au de împărţit”, a spus Ciolacu la TVR1, preluat de Agerpres.

În opinia sa, preşedintele Klaus Iohannis nu se implică în această criză pentru că „îi este ruşine”.

„Eu cred că domnul Iohannis, în acest moment, cu toţii vedem cum prin tăcere se implică în viaţa politică, după ce ne-a impus această coaliţie, cred că nu iese de ruşine. Cred că preşedintelui României în momentul acesta îi e ruşine şi să spună că a făcut o mare greşeală, dar când se uită la ei, sunt convins că îi e ruşine”, a afirmat Ciolacu.

Preşedintele PSD a menţionat că liderii coaliţiei de guvernare „s-au înţeles în seara asta”, dar continuă jocul „să îşi hrănească internul partidului”.

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

8 comentarii

  1. Ciolacule, inainte de a vorbi despre rusine, examineaza-ti intreaga viata! Munca, studiile, caracterul… ca nu esti altceva decat un paduche nenorocit!

  2. Și noua ne era rușine cu veorica prim-ministru… Pe când pesedistii chiar se mândreau cu ea… Asta e ciolacule roata se mai învârte csf ncsf…

    • În cazul ăsta luați cu pofta de la anisie sau turcan. Rolul veoricai a fost altul și s-a achitat cu succes de el.

  3. A uitat sa adauge „cu mine” când a enuntat „sunt convins că președintelui Iohannis îi e ruşine”.

  4. Evident rușinea este cea mai mare calitate a politicienilor din toată lumea , iar alegătorii sunt gata din nou să-i voteze ușurați că rușinea i-a spălat de toate păcatele. Vorba lui Itzic ” Acuma ce vină am eu dacă tu ai ales prost „

  5. Locul 12 la încrederea în personalități în sondajul BCS. În loc sa te ascunzi, apari cu tupeu pe toate posturile. Din păcate pentru PSD, cu toate eforturile, nu treci sticla.

  6. Bre, îmbuibatule, și nouă ne este teribil de rușine cu ciuma roșie! Și asta nu de azi de ieri, ci de vreo 30 de ani, dar nu avem ce face cât timp se găsesc „intelighenți” care să vă voteze. Să vorbiți voi despre rușine, niște unii care au dat-o prim-ministrul acestei țări pe una precum veo, iar pentru poziția de ministru pe unii precum andrușcă, genunche, pamblică etc., ăsta da tupeu și obrăznicie! Lăsați rușinea la o parte, cereți renumărarea voturilor de la alegerile generale, faceți-o la secția ciordache, sigur veți avea câștig de cauză, cine știe? cu un pic de efort al celor care numără, renumărarea vă va conferi un 51%, iar apoi veți putea guverna singuri. La fel, cereți renumărarea voturilor peste tot unde ați pierdut la locale, poate, poate iese așa cum trebuie! Nu pierdeți vremea, ciolăcoius revoluționaris! Am o greață față de clasa politică și de toți golanii care au căpușat această țară, nici nu vă puteți imagina, nu mi-ar putea fi atenuată cu toată lămâia din lume! O țară deosebită, dar populată de o specie rară de ființe, omul preistoric! Dacă de reforme și politici publice majore nu avem parte, circul și spectacolul grotesc să ne destindă zilele și să ne atenueze furia!

  7. Ce e aia ” criză de imaturitate”, ciolacule? Nu vrei să mai încerci?