G4Media.ro

Ciolacu, despre candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei: Cred că perioada de independență…

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: George Călin

Ciolacu, despre candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei: Cred că perioada de independență a apus / Până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliţiei

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, despre candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, că „perioada de independență a apus” și a precizat că o discuție cu Cătălin Cîrstoiu va avea loc cel târziu luni.

Managerul Spitalului Universitar, Cătălin Cîrstoiu, a fost desemnat candidat independent susținut de alianța PSD-PNL la Primăria Capitalei.

 • UPDATE: „Eu nu îi cer nimănui să se retragă sau să nu se retragă. Având o experienţă, spun eu, mai mare decât domnul Cîrstoiu, eu i-am făcut o recomandare, şi direct şi prin intermediul dvs, de câte ori m-aţi întrebat. Domnul Cîrstoiu trebuie să iasă să ţină o conferinţă de presă, aşa cum am convenit cu domnia sa şi cu preşedintele Nicolae Ciucă, şi să explice toate aspectele apărute în spaţiul public”, a mai declarat Marcel Ciolacu, citat de News.ro.
 • ”Nu vom putea merge înainte până nu se va întâmpla acest lucru, până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliţiei. Acest lucru l-am convenit împreună cu Nicolae Ciucă şi cu medicul Cătălin Cîrstoiu. (..) Repet, domnul Cîrstoiu trebuie să iasă în spaţiul public şi să explice toate aspectele, astfel nu vom putea merge mai departe”, a subliniat preşedintele PSD.

Ciolacu a mai precizat că PSD și PNL vor avea candidat comun și a precizat că decizia PNL a fost de a nu-l susține pe Cristian Popescu Piedone, deci acest subiect „s-a închis”.

În ceea ce-l privește pe Robert Negoiță, care și-a anunțat disponibilitatea de a candida la Primăria Capitalei, Marcel Ciolacu că împreună cu Nicolae Ciucă a decis ca acest să rămână la Sectorul 3.

Principalele declarații ale lui Marcel Ciolacu:

Decizia a fost: PSD împreună cu PNL vor avea un candidat comun. Decizia PNL a fost foarte clară de a nu-l susține pe Piedone, deci subiectul s-a închis.

Dl Cîrstoiu trebuia să facă până în acest moment această conferință de presă, de a lămuri toate aspectele.

Urmează să avem o discuție comună împreună cu dl Nicolae Ciucă. (…) Cel târziu luni va avea loc această discuție.

Acum câteva minute am vorbit cu dl Ciucă, iar decizia noastră este foarte clară de a avea candidat comun la Primăria Capitalei.

Domnul Robert Negoiță tocmai a spus că, dacă se dorește, este candidat. Eu am spus că, după o decizie comună cu dl Ciucă, cea mai bună variantă este ca domnul Negoiță să rămână candidat la Sectorul 3.

Candidatul comun poate să fie și membru PSD, și membru PNL. Cred că perioada de independență a apus.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Pana ieri se umlfau in pene ca el este singurul candidat, acuma Pic si Poc spun ca nu mai sunt siguri?
  Pai la cat la- sabotat Firea, era de asteptat altceva?

 2. Ciolacu trebuie să explice de ce au ales drept candidat o persoană cu probleme la ANI. N-au ştiut? Atunci sunt nişte habarnişti, nişte incomptenți. Au ştiut? Atunci să explice de ce l-au ales totuşi. Ciolacu se comportă de parcă n-ar fi candidatul pe care ei l-au numit. Mai au puțin şi fac campanie contra lui.

 3. Uite Piedone este curat ca lacrima!

 4. Cu privire la procentele candidatului Carstoiu, e pare ca dl Ciolacu, este in stare de alarma totala , si asta pt ca dl Ciolacu este singurul afectat, pt ca este singurul raspunzator pt alegerea dlui Carstoiu drept candidat ( nu eu am batut la usa, ci dl Ciolacu), dar si pt ca procentul mic al dlui Carstoiu, ar fi si procentul (tot mic) al dlui Ciolacu, spre deosebire de cel al PSD, poate ca dublu).

 5. Păi bine, mă, măgarule, dacă nu ai înțeles-o p-aia cu incompatibilitatea, cum crezi c-o s-o-nțelegi p-aia cu conferința de presă? Ori suntem revoluționari, ori nu mai suntem.

 6. Un primar bronzat…….merită Bucureștiul…

 7. Daca dl Carstoiu nu este retras si daca ANAF ( prin Directia de verificare a marilor averi persoane fizice) nu l verifica pe dl Carstoiu, coroborat cu exorbitantele averi nedeclarate ale unor medici de la Spitalul Pantelimon Bucuresti, este inceputul legalizarii incopatibilitatii in Romania, al legalizarii poate a actelor si faptelor contraventionale si infractionale, al daramarii unor entitati de stat .
  Pt orice cetatean sunt clare aceste aspecte .

 8. Sa fii totusi medic, chirurg, si sa vorbeasca asa despre tine un derbedeu, un covrigar cu o „particulara”” facuta spre 30 de ani……nea carstoiule, cata minte ai avut sa te bagi in asta?

 9. Dacă tot suntem la explicații, hai să explicăm și cum e cu madam Docuz, Ciolacule. Sau cu chioșcul din Buzău cu profit de milioane. Să curgă explicațiile!