G4Media.ro

Ciolacu: Dacă PSD vine cu Firea pentru Capitală, iar PNL vine cu…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciolacu: Dacă PSD vine cu Firea pentru Capitală, iar PNL vine cu Burduja, statistic vorbind primarul în functie are cele mai multe sanse. Ar fi o catastrofă să continue Nicușor Dan

Premier al României și președintele PSD, Marcel Ciolacu afirmă, miercuri seara, în emisiune la România TV, că vor fi comandate sondaje atât de la nivelul partidului său, cât și de la nivelul PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria București.

„E normal să vedem compatibilitatea electoratului și al PNL și al PSD. Am hotărât în fiecare partid să facem câte un sondaj cu câte o casă de sondare, să vedem ce vor oamenii pentru Capitală”, a comentat Ciolacu.

Acesta a admis că Gabriela Firea este singura care și-a asumat candidatura pentru primăria București, la fel cum Sebastian Burduja și-a asumat candidatura din partea PNL, dar spune că soluția trebuie să o dea electoratul, pentru că scopul este ca actualul primar Nicușor Dan să plece.

„Nicușor Dan trebuie să plece acasă. De patru ani nu s-a întâmplat nimic în București, fără apă caldă, cu șobolani, gunoi, cu un trafic infernal…”, a comentat Ciolacu.

El a mai spus că este evident că dacă ar candida atât un reprezentant al PSD cât și unul al PNL, Nicușor Dan ar avea cele mai mari șanse de câștig, astfel că spre deosebire de restul orașelor, unde partidele concurează cu candidați proprii, în Capitală PNL și PSD trebuie să meargă cu un candidat comun.

„Dacă PSD vine cu Firea iar PNL vine cu Burduja, statistic vorbind primarul în funcție are cele mai multe șanse. Ar fi o catastrofă să continue Nicușor Dan”, a afirmat Ciolacu, subliniind că după finalizarea sondajelor (în câteva săptămâni), va fi anunțat „candidatul potrivit”.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. Marcele nu se mai poate, trebuie sa pui piciorul in prag, ti esti de departe si de-aproape cel mai bun candida la primaria capitalei!

 2. m UE m Arcel are dreptate. Daca N. Dan castiga, e catastrofa pt USL.

 3. Păi nu zicea el că în sectoarele conduse de pesediști curge lapte și miere? Acum sunt șobolani și gunoaie în tot Bucureștiul? Individul ăsta măcar se aude când vorbește?

 4. Catastrofale sun „guvernele pentru stabilitate” Nicu și Marcel puse de domnul Iohannis la conducerea României pentru consolidarea cleptocrației.

 5. Mai catastrofic este să revină catastrofii de dinainte lui Nicuşor că nu degeaba nu au mai primit voturi.
  Noi credem că logica asta nu o pricep.😏

 6. Catastrofă pentru voi, da, că nu se lasă corupt și că muncește. Pentru noi e exact ce trebuie.

 7. Și unde n-o ieși Nicușor cu vreo 60% din prima, ca să-i văd cu ciocu mic pe Ciolanu și Plăvanu…

 8. Orice candidat psdnl are fix sansa porcului de Craciun.

 9. Ca sa se inteleaga: catastrofa va fi pentru PSDNL nu pentru buculresteni. Nicusor, atentie la numaratoare.