G4Media.ro

Cine sunt cei cinci judecători de la Curtea Supremă care vor face…

Cine sunt cei cinci judecători de la Curtea Supremă care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidenţiale

Instanţa supremă î-a desemnat vineri, prin tragere la sorţi, pe cei cinci judecători care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie. Aceștia sunt Adina Georgeta Nicolae și Nina Ecaterina Grigoraş (de la Secţia 1 Civilă),  Elisabeta Roşu (Secţia 2 Civilă), Adrian Remus Ghiculescu (Secţia de Contencios) și Simona Elena Cîrnaru (Secția Penal).

Elisabeta Roșu a condus până de curând Curtea de Apel București și este considerată în sistem apropiată de Lia Savonea, actuala șefă a CSM.

Adrian Remus Ghiculescu a fost președintele Curții de Apel Ploiești. Adina Georgeta Nicolae, Simona Elena Cîrnaru și Nina Ecaterina Grigoraş au semnat o luare publică de poziție împotriva modului în care guvernul Dăncilă a adoptat OUG 7/2019, care modifica legile Justiției. Simona Elena Cîrnaru a făcut parte din completul care l-a condamnat pe Darius Vâlcov la 8 ani de închisoare în primă instanță.

Foto: Înalta Curte

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.