G4Media.ro

Cine e Alina Bârgăoanu, despre care Alexandru Rafila a spus că va…

Cine e Alina Bârgăoanu, despre care Alexandru Rafila a spus că va coordona campania de comunicare pentru vaccinare

Alexandru Rafila, reprezentantul Românie la OMS, a declarat joi că profesoara Alina Bârgăoanu va conduce campania de comunicare guvernamentală pentru vaccinare.

Alina Bârgăoanu este profesor universitar doctor, decan al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA. Ea este expert în cadrul grupului la nivel înalt pentru combaterea ştirilor false al Comisiei Europene, un organism care ajută executivul UE să își definească politicile și strategiile în domeniul combaterii dezinformării și manipulării.

Alina Bârgăoanu este și președinte al Consiliului de Administrație al Institutului European din România (IER) și unul dintre cei mai respectați specialiști în tematici legate de UE, dar și de propagandă și manipulare. Este și publicist, având atât volume de specialitate, cât și o rubrică pe site-ul Gândul.

Este visiting fellow al Center for European Studies la Harvard University, fondator al Center for EU Communication Studies, SNSPA și al revistei online Convorbiri Europene (www.convorbirieuropene.ro).

Foto: Alina Bârgăoanu / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Deloc!

 2. https://ro.wikipedia.org/wiki/Academia_Stefan_Gheorghiu

  Academia Ștefan Gheorghiu a fost o universitate politică din București, din perioada comunismului.
  A fost înființată la 21 martie 1945 de Partidul Comunist Român, la inițiativa Anei Pauker, sub denumirea de Universitatea Muncitorească a PCR
  După 1989, pentru protecția socială a absolvenților Academiei “Ștefan Gheorghiu”, Ministerul Învățământului a hotărât echivalarea studiilor politice cu cele civile. Grație acestui act, absolvenții Academiei “Ștefan Gheorghiu” au primit diplome de economiști, echivalentul unui absolvent ASE.

  În fapt, urmașa Academiei „Ștefan Gheorghiu”, este astăzi SNSPA (Școala Națională de Științe politice și administrative), înființată în anul 1991

 3. Coconeta asta este o securista garantata de coldea maior si remus pricopie.

 4. Degeaba doamna, trombonistii PSD sunt imbatabili.

 5. cine este furnizorul de vaccinuri al duamnei bargaoanu? poate vrem sa ne uitam si noi pe rezultatele din teste, sa estimam un cost/beneficiu

  am inteles si cu ghiorlaitorii, si cu coloneii, dar dati-o dracului: CINE ESTE FURNIZORUL? macar exista?