G4Media.ro

Cetățean cu permis de conducere eliberat de ”Imperiul German”, reținut în Galați,…

Cetățean cu permis de conducere eliberat de ”Imperiul German”, reținut în Galați, când voia să intre în țară / Bărbatul, cetățean german, era urmărit internațional

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean german, urmărit internaţional pentru falsificare de documente, şi care avea asupra lui un permis de conducere fantezist, eliberat de „Imperiul German”, stat inexistent, informează, miercuri, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară, un cetăţean german, în vârstă de 34 de ani.

La controlul de frontieră, s-a constatat că pe numele bărbatului era emisă, de autorităţile din Germania, o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare, predare sau extrădare, pentru săvârşirea infracţiunii de falsificare de documente.

În urma unui control amănunţit efectuat bărbatului, a fost descoperit asupra sa un permis de conducere fantezist ce avea imprimate fotografia şi datele sale de identitate, eliberat de „Imperiul German”, stat inexistent.

Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că documentul în cauză este un atestat profesional de motostivuitor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Galaţi, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Sa vada Schengen ca se face treaba si la granitele noastre!

  2. Acum ursula are acoperire ca n-ar fi mintit cind a zis ca granitele romanicii ar fi sigure. Ca provocatorul avea PANAS, ne facem ca nu vedem.