G4Media.ro

Cererea de ridicare a imunității lui Florin Cîțu a ajuns la Senat…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Cererea de ridicare a imunității lui Florin Cîțu a ajuns la Senat / Comisia juridică trebuie să dea raportul până în 29 noiembrie

Update: Biroul permanent al Senatului a trimis vineri Comisiei juridice solicitarea DNA referitoare la începerea urmăririi penale în cazul fostului premier, senatorul PNL Florin Cîţu, acuzat de abuz în serviciu, în dosarul vaccinurilor.

Comisia juridică are termen până miercuri, 29 noiembrie, în vederea formulării unui punct de vedere ce va fi transmis plenului, cel în măsură să încuviinţeze sau să respingă solicitarea, relatează Agerpres.

Știrea inițială: Solicitarea de efectuare a urmăririi penale cu privire la săvârşirea unor infracţiuni de abuz în serviciu presupuse a fi săvârşite de fostul premier, senatorul PNL Florin Cîţu, formulată de Parchetul General la sesizarea DNA în dosarul vaccinurilor, a ajuns, vineri, la Senat.

Informaţia a fost confirmată, vineri, pentru Agerpres, de secretarul general al Senatului, Mario Oprea.

După prezentarea solicitării în Biroul permanent al Senatului, care se va reuni cel mai probabil luni, aceasta va fi înaintată Comisiei juridice în vederea formulării unui punct de vedere ce va fi transmis plenului, cel în măsură să încuviinţeze sau să respingă solicitarea.

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, joi, că a transmis procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie referatul unei cauze în vederea sesizării preşedintelui României şi Senatului pentru formularea cererilor de efectuare a urmăririi penale faţă de trei persoane cu privire la săvârşirea unor infracţiuni de abuz în serviciu.

Sunt vizaţi fostul premier Florin Cîţu şi foştii miniştri ai Sănătăţii Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. ma uit la ,,hrana ” pt tembelizoare si m-ntreb,o avea si asta minimum de inteligenta sa renunte singur la imunitate,ca sa-si de-a demisia,ar insemna sa moara de foame,oricum i se va ridica,va fi plimbat pe la tele,ca asa-i scenariu scris,in rest,il banui de prostie pe individ,da’ prostie cu caru’…