G4Media.ro

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice: Sportivii din 208 țări au defilat…

Secțiune susținută de

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice: Sportivii din 208 țări au defilat în fața unor tribune aproape goale. Doar 950 de personalități au fost prezente pe stadion

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo a avut loc, vineri, pe Stadionul Olimpic din capitala Japoniei, la ora locală 20:00 (14:00, în România), relatează Adevărul.ro

România a fost a 199-a naţiune care a defilat, fiind precedată de Liberia şi urmată de Luxemburg. Sportivii noştri au intrat pe arenă la ora 16.28 şi au fost salutaţi din tribună de fostul preşedinte al COSR, Octavian Morariu, în prezent membru CIO.

Evenimentul de pe Stadionul Naţional din Tokyo a fost unul ciudat, sportivii reprezentând cele 208 naţiuni participante fiind nevoiţi să defileze şi să facă cu mâna către nişte tribune aproape goale.

Festivitatea, la care au fost prezenţi împăratul Naruhito, preşedintele Emmanuel Macron şi Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, s-a desfăşurat fără spectatori, doar 950 de personalităţi fiind prezente pe stadion.

Citește integral pe Adevărul.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Tribune aproape goale. Doar niște neofeudali privilegiați. Zici ca erau aia de se aprovizionau de la gospodăriile de partid.

    Probabil ca peste câteva ediții nu numai spectatorii vor fi online ci și sportivii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.