G4Media.ro

Cercetătorii de la Politehnica București “au inventat un nou tip de dezinfectant…

sursa foto: Pixabay.com

Cercetătorii de la Politehnica București “au inventat un nou tip de dezinfectant eficient împotriva Covid-19”, anunță rectorul Mihnea Costoiu

Rectorul Universităţii Politehnica din Bucureşti (UPB), Mihnea Costoiu, a anunțat, într-un mesaj publicat vineri, că cercetătorii acestei instituții “au inventat un nou tip de dezinfectant eficient împotriva COVID-19”.

Potrivit mesajului publicat pe Facebook, “soluția este bazată pe produsul BLUE, dezvoltat în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova, Marine Research București și Biotehnos București. Noul dezinfectant poate fi produs rapid în cantități mari și are impact redus asupra mediului – calități pe care majoritatea produselor comerciale încă nu le-au dezvoltat.”

Citește articolul integral pe EduPedu.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Excelenta veste!
    Bravo, G4Media pentru stirile din cercetare!

    • Si totusi, care este stirea? Care e inventia? Nu exista absolut nicio informatie de natura tehnica despre aceasta asa zisa „inventie”.

  2. spirtul mona de la fratii micula, jefuitorii cetatenilor care si-au „bagat” banii in casa „poporului” si catedrala „neamului.