G4Media.ro

Cercetătorii Ad Astra îi cer ministrului Hurduc să publice declarațiile de avere…

Cercetătorii Ad Astra îi cer ministrului Hurduc să publice declarațiile de avere ale tuturor directorilor generali de institute de cercetare

Cercetătorii îi cer ministrului Hurduc să facă publice declarațiile de avere ale tuturor directorilor generali de institute naționale de cercetare care au contract de management cu Ministerul. Într-o scrisoare deschisă, Asociația Ad Astra îi solicită lui Nicolae Hurduc și să publice concluziile controlului pe care l-a început la cele 48 de institute de cercetare aflate în coordonarea sa.

Hurduc a anunțat că a demarat acest control, după ce cercetătorii Lucian Ancu, Mihai Miclăuș și Octavian Micu au scris pe blogul comun Doi Mici și un Anc că, în bugetul de venituri şi cheltuieli publicat în Monitorul Oficial, conducerea Institutului de Cercetare în Silvicultură “Marin Drăcea” din Voluntari, Ilfov, figurează cu drepturi salariale de 1,9 milioane de lei în acest an. Într-un drept la replică, Institutul spune că în acea sumă intră prime de până la 12 remunerații brute lunare pentru cel puțin un director general.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. cate sute de directori au ceo, cnlo ?
    cat grebleaza astia lunar ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.