G4Media.ro

În județul Neamț s-au deblocat toate drumurile / Circulaţia rămâne închisă pe…

Sursa foto: ISU Alba

În județul Neamț s-au deblocat toate drumurile / Circulaţia rămâne închisă pe patru tronsoane de drumuri naţionale, în judeţele Suceava şi Botoşani

Circulaţia rutieră a fost redeschisă pe toate drumurile naţionale şi judeţene din Neamţ, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, citat de Agerpres. Potrivit sursei citate, au fost ridicate şi toate restricţiile de tonaj.

Poliţiştii rutieri recomandă însă conducătorilor auto să circule cu prudenţă şi să adapteze viteza la condiţiile de carosabil, având în vedere că pe unele sectoare de drum se manifestă fenomenul de polei.

Judeţul Neamţ s-a aflat, joi, sub avertizare Cod Roşu de ninsori şi viscol fapt pentru care mai multe sectoare de drum naţional şi judeţean au fost închise iar cursurile şcolare au fost suspendate.

Traficul rutier este închis, vineri, pe patru tronsoane de drumuri naţionale, în judeţele Suceava şi Botoşani, în timp ce pe alte patru sectoare de drumuri naţionale din Botoşani sunt impuse restricţii pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone, anunţă Centrul Infotrafic, citat de News.ro.

Potrivit datelor de la ora 8.15, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, rămâne închisă circulaţia rutieră pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale: DN 2 Româneşti-Siret, judeţul Suceava; DN 2K Arbore-Milişăuţi, judeţul Suceava; DN 17A Rădăuţi-Bălcăuţi, judeţul Suceava; DN 29 Botoşani-Săveni, judeţul Botoşani.

De asemenea, rămân 4 drumuri naţionale cu restricţii de tonaj, pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone: DN 24C Ştefăneşti-Manoleasa, judeţul Botoşani; DN 29  Manoleasa-Săveni, judeţul Botoşani; DN 29C Cucorani-Mihăileni, judeţul Botoşani; DN 29E Stânca-Vama Stânca, judeţul Botoşani.

”Aria precipitaţiilor a mai scăzut în intensitate, iar la această oră ninge moderat, carosabilul fiind pe alocuri acoperit cu zăpadă, pe mai multe artere rutiere din judeţele Botoşani, Iaşi, Neamţ şi Suceava. Pe alte şosele ale ţării, în principal în partea nordică, se circulă în condiţii de ploaie, fiind posibilă formarea poleiului”, arată sursa citată.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...