G4Media.ro

Centrul de vaccinare de la Spitalul Județean Târgu Jiu se închide din…

Centrul de vaccinare de la Spitalul Județean Târgu Jiu se închide din cauza lipsei de activitate / În locul lui va funcționa Centrul de Evaluare COVID

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a suspendat temporar activitatea centrului de vaccinare, anunță Agenția de presă Rador.

Decizia a fost bazată pe faptul că în ultima perioadă a scăzut mult adresabilitatea, dar și pe necesitatea înființării Centrului de Evaluare COVID, unde pacienții pozitivi vor primi asistență de specialitate.

Persoanele care aveau programare la centrul de vaccinare al SJU Târgu-Jiu vor putea merge pentru imunizare la centrul de la Stadionul municipal.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Nu se poate, Draggy zice sa ne vaccinam in continuare. Unde ma mai duc sa ma injectez?
    Apropo de Pfizer, se transmite pe BBC Earth un reportaj din 2014 cu un studiu in UK despre un tratament revolutionar pentru Parkinson, insemnand niste substante injectate direct in creier. La un moment dat Pfizer a fost interesat de studiu, dar cand a vazut ca nu au castig imediat le-au taiat macaroana tuturor celor ce participau la studiu si i-a lasat sa moara. De ce i-as crede ca imi vor binele?