G4Media.ro

Cele mai scumpe versiuni de iPhone 14 ar putea avea o funcție…

sursa foto: Pexels

Cele mai scumpe versiuni de iPhone 14 ar putea avea o funcție prin care ecranul să fie aprins în permanenţă

Ecranul de deblocare al modelelor iPhone 14 Pro şi iPhone 14 Pro Max ar urma să ofere o funcţie prin care să fie ţinut aprins în permanenţă, cu un consum redus de energie, pentru a fi văzute oricând informaţiile afişate de acesta, transmite News.ro.

iOS 16, următoare versiune majoră a sistemului de operare folosit de telefoanele Apple, va include suport pentru un lock screen always-on – ecranul afişat înainte de deblocarea telefonului va rămâne în permanenţă aprins, afişând informaţii şi notificări – scrie Bloomberg, din nou.

Bloomberg a scris acelaşi lucru şi anul trecut despre iPhone 13, după care a retras informaţia, spunând că Apple s-a răzgândit şi a renunţat la această funcţie. Publicaţia americană pare sigură că funcţionalitatea va ajunge pe iPhone 14 Pro şi Pro Max.

În modul always-on, ecranul va folosi o rată de împrospătare mult redusă, pentru a consuma puţină energie.

De altfel, iOS 16 urmează să aducă un număr semnificativ de noutăţi. Sunt aşteptate schimbări importante ale modului în care funcţionează sistemul de notificări şi îmbunătăţiri pentru mai multe aplicaţii Apple, precum Messages şi Health.

iPadOS 16 ar putea veni cu schimbări atât de funcţionalitate, cât şi de design pentru ferestrele aplicaţiilor şi multitasking. Felul în care sunt gestionate aplicaţiile a fost mereu un subiect de critici pentru tabletele Apple, care sunt chiar promovate ca înlocuitor pentru PC-uri.

Primele informaţii despre iOS 16 şi alte sisteme de operare Apple vor fi prezentate la WWDC 2022, care începe pe 6 iunie.

sursa foto: Pexels

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. o inventie extraordinara, progresul tehnologic in actiune…

  2. Adica genioshii de la Appuru au reusit in sfarsit sa integreze functia „Sleep after X minutes of inactivity/Never” pe telefoanele I(diot)14, care sunt prognozate sa coste de la 1000€ in sus?

    Wow.. just… WOW…
    #shutupandtakeallmymoney

    • Pro tip: nu-l scapa pa jos. Asta o sa activeze functia „This is now a piece of garbage, please buy a replacement”.