G4Media.ro

Cele mai scumpe trei oraşe din Europa pentru angajaţii străini sunt în…

Cele mai scumpe trei oraşe din Europa pentru angajaţii străini sunt în Elveţia

Cele mai scumpe trei oraşe din Europa pentru angajaţii străini sunt toate în Elveţia – Zurich, Berna şi Geneva -, potrivit unui nou sondaj realizat de compania de consultanţă Mercer, scrie publicaţia TheLocal.ch.

Zurich a ajuns pe locul al cincilea în cercetarea anuală privind „Costul de trai”, realizată de firma de consultanţă Mercer.

Hong Kong a fost ales în fruntea clasamentului, Tokyo vine pe locul al doilea, iar Singapore pe locul trei, în timp ce capitala coreeană, Seul, pe locul patru, ceea ce înseamnă că Zurich este locul cel mai scump din Europa pentru muncitorii străini, potrivit News.ro.

Între timp, alte două oraşe elveţiene – Berna, care se situează pe locul 12, şi Geneva (pe locul 13) – au ocupat al doilea şi respectiv al treilea loc din Europa pentru angajaţii detaşaţi în străinătate.

Sondajul, realizat de gigantul american Mercer, este destinat să ajute companiile multinaţionale şi guvernele să stabilească indemnizaţiile de compensare pentru angajaţii lor expaţi.

Ediţia din 2019 a analizat 209 de oraşe la nivel mondial, comparând preţurile a peste 200 de articole, inclusiv cazare, transport, îmbrăcăminte, produse alimentare, bunuri de uz casnic şi recreere şi divertisment.

  • Citește știrea integrală pe News.ro

Sursa foto: Facebook Ambasada Elveției în România

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.