G4Media.ro

Cele mai bune universități din România, în 2019: Clasamentul universităților anunțat de…

Cele mai bune universități din România, în 2019: Clasamentul universităților anunțat de cercetătorii Ad Astra este condus de Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca

Cele mai bune universități din România sunt, în 2019, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea din București și Universitatea Politehnica din București. Clasamentul a fost dat publicității în această dimineață de cea mai importantă asociație a cercetătorilor români din țară și străinătate, Ad Astra. Top 3 universități din România este neschimbat în ultimii 4 ani, toate clasificările Ad Astra confirmând supremația centrelor de la Cluj și București.

Surpriza de anul acesta este Universitatea de Vest din Timișoara, care urcă pe locul 4 – de pe poziția 5 ocupată anul trecut – dar cu cel mai mare punctaj obținut în cei 4 ani de când este prezentă în această clasificare; UVT surclasează în premieră Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, care se află pe locul 5 în Clasamentul universităților din România 2019.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Si ca sa vezi : un clasament facut dupa articolul publicat de prorectorul de la Ubb, intocmit de o comisie condusa de prorectorul de la Ubb este dominata de …. nu e Ubb, cum ar putea sa fie! Punem pariu ca daca era facuta de minister cu minstrul condus de psedintele senatului de la Upb, iesea Upb-ul cea mai buna? Si daca era acolorectorul de la Ub , iesea aia.!

  2. N-are nicio relevanță care universitate din .ro este cea mai performantă, atât timp cât niciuna nu se mai află în primele 800 din lume.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.