G4Media.ro

Cele mai așteptate filme ale anului 2020: Guy Ritchie, Tom Hanks și…

Cele mai așteptate filme ale anului 2020: Guy Ritchie, Tom Hanks și 1917

Noua producție regizată de britanicul Guy Ritchie cu o distribuție de zile mari, supereroi de la Disney și Marvel, noile aventuri ale lui James Bond și continuarea Top Gun se numără printre cele mai așteptate filme ale anului 2020, potrivit unei analize Urban.ro.

The Gentlemen – Guy Ritchie și gangsteri

Guy Ritchie revine la genul care l-a facut cunoscut: filme politiste, de actiune. „The Gentlemen” spune povestea unui gangster expat american (Matthew McConaughey) care conduce un imperiu al vanzarilor de marijuana in Londra. Cand incearca sa isi vanda afacerea de 400 de milioane de dolari, intervin membrii altor carteluri si lucrurile iau o intorsatura neasteptata.

Din distributie mai fac parte Colin Farrell, Hengry Golding, Jeremy Strong, Charline Hunnam, Michelle Dockery din Downton Abbey si Hugh Grant intr-un rol negativ, atipic fata de rolurile romantice pe care le joaca de obicei.

„1917”, favoritul la premiile Oscar ajunge in Romania pe 24 ianuarie 2020

La cateva zile dupa castigarea trofeului pentru „Cel mai bun film” al anului la Globurile de Aur 2020, „1917” a devenit principalul favorit pentru premiile Oscar 2020.

Regizat de Sam Mendes, filmul a primit deja 10 nominalizariin cursa pentru Oscaruri care se va incheia pe 10 februarie la Los Angeles.

„1917” a debutat week-endul trecut in cinematografele americane cu incasari care au depasit cu 12 milioane de dolari asteptarile, atingand pragul de 37 de milioane de dolari. La nivel mondial, a depasit 60 de milioane de dolari.

Actiunea filmului se intampla in Primul Razboi Mondial cand doi soldati britanici se lupta sa livreze un mesaj in tabara inamicilor, mesaj care ar putea salva vietile a 1.600 de oameni. Desi nu este un subiect in tendinte, „1917” se diferentiaza de toate celelalte productii aflate in cinema la inceputul acestui an.

Din distributie fac parte Colin Firth, Andrew Scott, Richard Madden si Benedict Cumberbatch. Dean-Charles Chapman joaca in rolul principal, cunoscut pentru interpretarea Regelui Tommen din Game of Thrones.

„A beautiful day in the neighbourhood” cu Tom Hanks

Hanks joaca rolul lui Fred Rogers, o personalitate a televiziunii americane pentru copii iar Rhys este un reporter agresiv care scrie un profil despre faimosul Mister Rogers. Incercarea lor de a afla cat mai multe, unul despre trecutul celuilalt, se transforma intr-o lectie de prietenie.

Rolul secundar jucat de Hanks i-a adus nominalizari pentru „Cel mai bun actor” la Oscar, BAFTA, Globurile de Aur, Critics Choice Awards si Screen Actor Guilds Awards.

Foto: Afișul filmului The Gentlemen / Facebook

Citește tot articolul pe Urban.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Și dosarul 10 august.
    Mi-am luat gândul de la Revoluție și Mineriade.
    Justiția e independenta dar și procurorii câștigă bine in privat.

  2. Si Playground 30..