G4Media.ro

Cel puţin 16 responsabili ai portului din Beirut şi ai autorităţilor vamale…

Cel puţin 16 responsabili ai portului din Beirut şi ai autorităţilor vamale au fost arestaţi în cadrul anchetei exploziei care a devastat capitala Libanului

În cazdrul anchetei ce vizează explozia care a devastat Beirutul, au fost arestați joi cel puţin 16 responsabili ai portului şi ai autorităţilor vamale – relatează AFP.

Este vorba de angajați ai consiliului de administraţie al portului din Beirut şi ai administraţiei vamale, precum şi de responsabili pentru lucrările de întreţinere şi de cei care au efectuat lucrări în hangarul numărul 12, unde se aflau stocate tone de azotat de amoniu, a precizat procurorul militar Fadi Akiki, într-un comunicat.

Cele două explozii produse marţi la Beirut au ucis cel puţin 137 de oameni şi au rănit peste 5.000, iar zeci de persoane sunt în continuare date dispărute, a comunicat joi agenţiei France Presse Ministerul libanez al Sănătăţii. Deflagraţiile declanşate de un incendiu la un depozit de azotat de amoniu au lăsat fără adăpost 300.000 de locuitori din capitala Libanului.

Sursa foto: Twitter/ Nabih

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Prostia corupția și iresponsabilitatea nu iartă pe nimeni. In vremea comunismului, cei cu pușcărie nu aveau voie sa cumpere îngrășăminte chimice sau sa lucreze în mînă pentru a nu pune in pericol securitatea celorlalți.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.