G4Media.ro

Cel puțin 16 oameni au murit într-un incendiu la un club de…

Sursa: Captură Video

Cel puțin 16 oameni au murit într-un incendiu la un club de noapte din Camerun

Un incendiu provocat accidental de focuri de artificii a dus la moartea a cel puțin 16 persoane în noaptea de sâmbătă spre duminică într-o discotecă dintr-un cartier de lux din Yaoundé, capitala Camerunului, a anunţat guvernul.

Drama survine în contextul în care Camerunul găzduieşte Cupa Africii pe Naţiuni, principala competiţie a fotbalului african.

A izbucnit un „incendiu accidental”, iar „primul bilanţ este de 16 morţi şi opt răniţi grav”, a precizat Ministerul Comunicaţiilor într-un comunicat scris, citat de AFP.

Flăcările au izbucnit în sala principală a Liv’s Night Club, club de noapte situat în cartierul Bastos, unde se află în special case de lux, ambasade şi reşedinţe ale diplomaţilor.

„Drama a fost cauzată de deflagraţii provenite de la focurile de artificii folosite în astfel de locuri, care au ars în primul rând plafonul edificiului, ceea ce a dus la două explozii puternice, provocând panică şi o busculadă”, a adăugat ministerul. (Sursa: Agerpres)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Se intampla si la altii…daca a=b, iar b=c, inseamna ca Romania este o tara bananiera.

  2. Minciuni sfruntate…Incendiul a pornit de la un scurtcircuit si s-a estins la o magazie de butelii iar unele au explodat.