G4Media.ro

Cel mai mare parc tematic din lume dedicat personajului Peppa Pig va…

Sursa foto: captură video Youtube

Cel mai mare parc tematic din lume dedicat personajului Peppa Pig va fi construit în Shanghai

Cel mai mare parc tematic din lume dedicat personajului Peppa Pig, care va fi totodată primul parc de acest tip din Asia, va fi inaugurat la Shanghai în 2027, au anunţat miercuri reprezentanţii producătorului de jucării Hasbro şi cei ai companiei Max-Matching Entertainments, informează Xinhua, preluată de Agerpres.

Cu o investiţie de peste 2,4 miliarde de yuani (338 de milioane de dolari americani), viitorul parc va avea o suprafaţă de aproape 20 de hectare şi va fi amenajat pe Insula Changxing din districtul Chonming al regiunii Shanghai, care se află la circa 90 de kilometri nord de centrul istoric al metropolei Shanghai.

Parcul va conţine instalaţii inovatoare, noi zone tematice, atracţii turistice, un spectacol impresionant şi un hotel tematic conceput special pentru piaţa chineză, care se adresează familiilor compuse din trei generaţii, a declarat Owen Zhao, preşedintele Max-Matching Entertainments.

„Parcul în aer liber Peppa Pig va consolida şi mai mult statutul oraşului Shanghai de destinaţie turistică globală şi îi va stimula economia. O afluenţă mai mare de turişti va duce la o mai mare promovare pentru Insula Changxing, districtul Chongming şi Shanghai şi va aduce beneficii pentru infrastructura şi conectivitatea generală”, a declarat Cai Xiaofei, director adjunct al Comitetului Administrativ al Insulei Changxing.

Matt Proulx, vicepreşedinte senior pentru experienţe globale, parteneriate şi muzică al grupului Hasbro, a spus că renumitul producător de jucării va continua să lucreze pentru a aduce parcuri tematice în aer liber şi experienţe memorabile cu personajul Peppa Pig în mai multe oraşe, de care să beneficieze copiii şi familiile din China.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Am crezut că lui Winnie the Pooh.

  2. Nu-l iau si pe Piedone?