G4Media.ro

CEC Bank a donat aproximativ un milion de lei pentru opt spitale…

CEC Bank a donat aproximativ un milion de lei pentru opt spitale COVID și a lansat oferte speciale de creditare pentru salariații din spitale

CEC Bank a donat aproximativ un milion de lei pentru opt spitale din România. Cea mai recentă donație, de 100.000 de lei, a fost făcută către Spitalul Municipal Blaj care tratează pacienți COVID-19 și are una dintre cele mai bune rate de vindecare din țară.

Banii vor fi folosiți pentru achiziția de echipamentele de protecție și materiale necesare în această perioadă.

De asemenea, CEC Bank a lansat și o serie de oferte speciale de creditare pentru salariații din spitale.

Valoarea totală a sponsorizărilor acordate de CEC Bank către spitale se ridică la aproximativ un milion de lei, a transmis instituția financiară într-un comunicat de presă.

„CEC Bank s-a implicat în cauze relevante pentru români și pentru comunitățile aflate în nevoie. Sponsorizăm aceste nouă spitale din orașe mai mici – dar care se află în comunitățile cele mai afectate de noul coronavirus. De asemenea, am lansat oferte speciale de creditare pentru salariații din spitale – pentru a ne arăta recunoștința față de cei care luptă în prima linie și au grijă de noi și am luat măsuri speciale pentru plata pensiilor, pentru a proteja persoanele vârstnice, cei mai vulnerabili în fața acestei boli”, declară Bogdan Neacșu, Președinte, Director General CEC Bank.

Au fost sponsorizate nouă spitale – din București și din orașe medii și mici din opt județe unde se înregistrează un număr mai ridicat de îmbolnăviri decât media la nivelul țării: Alba (Spitalul Municipal Blaj), Suceava (Spitalul Județean de Urgenta Sf. Ioan cel Nou Suceava), Timiș (Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” Lugoj), Hunedoara (Spitalul Municipal Orăștie), Constanța (Spitalul Municipal Medgidia), Brașov (Spitalul Municipal „Aurel Tulbure” Făgăraș), Neamț (Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț) și Galați (Spitalul Municipal „Anton Cincu” Tecuci).

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Sursa foto: G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter