G4Media.ro

Ceasuri de 600 de mii de euro, furate din Paris, dintr-un magazin…

Sursa foto: Pixabay

Ceasuri de 600 de mii de euro, furate din Paris, dintr-un magazin /  Paznicul a fost imobilizat / Au folosit apoi gaze lacrimogene şi un ciocan

Un magazin de lux al unui brand newyorkez a fost spart, duminică, la Paris, iar persoane necunoscute au sustras ceasuri în valoare de 600.000 de euro, anunță News.ro. Suspecţii, care aveau feţele acoperite, au fugit apoi cu o motocicletă. Paznicul a fost imobilizat, fiind folosite gaze lacrimogene şi un ciocan, transmite Le Figaro.

Un magazin de lux aparţinând lanţului newyorkez Kith a fost jefuit, duminică, a aflat Le Figaro, confirmând o informaţie din Le Parisien.

Magazinul se află pe strada Pierre Charron nr. 49, în arondismentul 8 din Paris, în apropiere de bulevardul Champs-Élysées.

Potrivit Parchetului din Paris, au fost furate mai multe ceasuri de lux. Brigada de represiune a banditismului a fost informată despre aceste fapte şi lucrează la identificarea suspecţilor.

Potrivit unei surse din cadrul poliţiei, hoţii, al căror număr nu este sigur, au intrat în magazin cu feţele ascunse în spatele unor căşti.

Ei au folosit apoi gaze lacrimogene şi un ciocan pentru a-l imobiliza pe agentul de securitate şi a fura produsele de lux. Apoi au fugit cu o motocicletă Yamaha.

Din primele informaţii, jaful ar fi fost comis foarte rapid.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...